Neler Yeni

Korkmadan Eleştiriyorum - 1

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Evet, artık içimizi boşaltmanın zamanı geldiği düşünüyorum. Bu seride bazı kişileri, olayları ve etkenleri eleştiriceğiz. Eleştirileriden sonra ise bir çözüm önerisi sunmak biizi bir adım ileriye götürebilri. Tabi ki saygı çerçevesi içinde. Bu hiç beklemediğiniz bir olay da olabilir. Aynı oyun seviyeleri gibi her yeni bölümde bir üst basamağa çıkarak daha büyük potlara oynyacağız. En sonunda ise sürprizim olabilir. O halde ilk konumuz ile başlayalılm.

Korkmadan Eleştiriyorum - Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk

Ülkemizdeki eğitim sistemini neredeyse tamamen elinde bulunuran Selçuk, aynı zamanda bu sistemde köklü değişiklikler yaparak birçok öğrencini hayatını doğrudan etkiledi.
Sizin bu isimle ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Şahsi düşücem: Yaptığı hatalar var. Ve bu hatalara değiştirmek için çaba sarfetmiyor. Ülkedeki eğitim sorununu %100 çözecekken yeni sorunlar üretiyor. Baszen iyiliği oluyor ama bu pandemi döneminde eiğitim sistemimizin tüm yanları gördük.

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Çoğu diğer bakandan tek farkı ismi.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet, artık içimizi boşaltmanın zamanı geldiği düşünüyorum. Bu seride bazı kişileri, olayları ve etkenleri eleştiricez. Tabi ki saygı çerçevesi içinde. Bu hiç beklemediğiniz bir olay da olabilir. Aynı oyun seviyeleri gibi her yeni bölümde bir üst basamağa çıkarak daha büyük potlara oynyacağız. En sonunda ise sürprizim olabilir. O halde ilk konumuz ile başlayalılm.

Korkmadan Eleştiriyorum - Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk

Ülkemizdeki eğitim sistemini neredeyse tamamen elinde bulunuran Selçuk, aynı zamanda bu sistemde köklü değişiklikler yaparak birçok öğrencini hayatını doğrudan etkiledi.
Sizin bu isimle ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Şahsi düşücem: Yaptığı hatalar var. Ve bu hatalara değiştirmek için çaba sarfetmiyor. Ülkedeki eğitim sorununu %100 çözecekken yeni sorunlar üretiyor. Baszen iyiliği oluyor ama bu pandemi döneminde eiğitim sistemimizin tüm yanları gördük.
Önceki bakanlardan daha iyi bence. En azından öğretmen grubundan geliyor. Ne yaparsa yapsın eleştirilecekti zaten. Bence Z kuşağı ''çağ gereği" herşeyi ele almadan eleştiriyor. Elestirince bir şeyde değişmiyor çünkü sadece eleştiriliyor. Yeni bir öneri vs. Sunulmuyor.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki bakanlardan daha iyi bence. En azından öğretmen grubundan geliyor. Ne yaparsa yapsın eleştirilecekti zaten. Bence Z kuşağı ''çağ gereği" herşeyi ele almadan eleştiriyor. Elestirince bir şeyde değişmiyor çünkü sadece eleştiriliyor. Yeni bir öneri vs. Sunulmuyor.
Haklısın konuyu düzenliyorum.

TamerKs

80+ Silver
Seneye 11 e gideceğim, 9 ve 10.sınıflar hakkında hiç bir bilgim yok. Yaşıtlarımla ülkecek aynı durumdayız

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ziya Selçuk iyi bir bakan değil.
Twitter'dan iki süslü twit atarak bakan olunmuyor.
Adam ülkenin gerçeklerini bilmiyor ya da bilmiyormuş gibi yapıyor.
Oluşturduğu çelişkilerden bir kaçını söyleyeyim:
Şu son 4 haftalık telafi? Neden adam neden?

Ne halta yaradı? Öğretmeninden öğrencisine kadar büyük bir grubun gereksiz dediği halde okulları açtın.

Bir de Twitter'dan, gelen tepkiyi anlama özürlüsü gibi, 2 tane okulda mutlu çocuk fotoğrafı paylaşıp "işte bunun için açtım" diyorsun?
Güler misin ağlar mısın?

Yine Twitter'dan başka bir paylaşımı:

Öğretmenleri zorla seminere topluyor sonra bir şov meraklısı öğretmene soru soruyor:
Bakan: Buraya zorla mı geldin?
Şovcu Öğretmen: Zorlayarak geldim.

Hass..tir
Ulan sanki bakanın karşısında öğretmen şöyle diyecek:
Hastalığın, sıcağın, kalabalığın arasında bir de seminer çıkarttın he zorla geldim!

Daha bunun gibi bir sürü çelişkisini yazarım. Daha neler var neler...

Bu adam öğretmen değil.
Özel okul sahibi bir patrondan eğitim bakanı ol-maz.

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
oteli olanı turizm hastanesi olanı sağlık ve okulu olanı milli eğitim bakanı yaparsan olacağı budur hocam

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Kendi kızı yurtdışında okuyor sonra gelip türkiyenin eğitimi güzel diyor 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular