AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Evet, artık içimizi boşaltmanın zamanı geldiği düşünüyorum. Bu seride bazı kişileri, olayları ve etkenleri eleştiriceğiz. Eleştirileriden sonra ise bir çözüm önerisi sunmak biizi bir adım ileriye götürebilri. Tabi ki saygı çerçevesi içinde. Bu hiç beklemediğiniz bir olay da olabilir. Aynı oyun seviyeleri gibi her yeni bölümde bir üst basamağa çıkarak daha büyük potlara oynyacağız. En sonunda ise sürprizim olabilir. O halde ilk konumuz ile başlayalılm.
Korkmadan Eleştiriyorum - Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk
Ülkemizdeki eğitim sistemini neredeyse tamamen elinde bulunuran Selçuk, aynı zamanda bu sistemde köklü değişiklikler yaparak birçok öğrencini hayatını doğrudan etkiledi.
Sizin bu isimle ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Şahsi düşücem: Yaptığı hatalar var. Ve bu hatalara değiştirmek için çaba sarfetmiyor. Ülkedeki eğitim sorununu %100 çözecekken yeni sorunlar üretiyor. Baszen iyiliği oluyor ama bu pandemi döneminde eiğitim sistemimizin tüm yanları gördük.
Korkmadan Eleştiriyorum - Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk
Ülkemizdeki eğitim sistemini neredeyse tamamen elinde bulunuran Selçuk, aynı zamanda bu sistemde köklü değişiklikler yaparak birçok öğrencini hayatını doğrudan etkiledi.
Sizin bu isimle ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Şahsi düşücem: Yaptığı hatalar var. Ve bu hatalara değiştirmek için çaba sarfetmiyor. Ülkedeki eğitim sorununu %100 çözecekken yeni sorunlar üretiyor. Baszen iyiliği oluyor ama bu pandemi döneminde eiğitim sistemimizin tüm yanları gördük.
Son düzenleme: