Neler Yeni

Korkmadan Eleştiriyorum - 1

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Evet, artık içimizi boşaltmanın zamanı geldiği düşünüyorum. Bu seride bazı kişileri, olayları ve etkenleri eleştiriceğiz. Eleştirileriden sonra ise bir çözüm önerisi sunmak biizi bir adım ileriye götürebilri. Tabi ki saygı çerçevesi içinde. Bu hiç beklemediğiniz bir olay da olabilir. Aynı oyun seviyeleri gibi her yeni bölümde bir üst basamağa çıkarak daha büyük potlara oynyacağız. En sonunda ise sürprizim olabilir. O halde ilk konumuz ile başlayalılm.

Korkmadan Eleştiriyorum - Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk

Ülkemizdeki eğitim sistemini neredeyse tamamen elinde bulunuran Selçuk, aynı zamanda bu sistemde köklü değişiklikler yaparak birçok öğrencini hayatını doğrudan etkiledi.
Sizin bu isimle ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Şahsi düşücem: Yaptığı hatalar var. Ve bu hatalara değiştirmek için çaba sarfetmiyor. Ülkedeki eğitim sorununu %100 çözecekken yeni sorunlar üretiyor. Baszen iyiliği oluyor ama bu pandemi döneminde eiğitim sistemimizin tüm yanları gördük.
Bu nasıl bir konu ben tek mesajımla daha çok tehlike alıyom mesela
Bu siyasetçiler neden kendi yönettiği ülkenin okullarında çocuklarını okutmuyor
Hadi onu geçtim kendi özel okulunda da okutmuyor
Yav hadi onu da geçtim neden kendi verceği kararlar ticaretini etkileyebilecek bir kişi bakan
Yav hadi onu geçtim adamlar yolsuzluk yapıyor siyasetçiler zaman zaten tarih boyunca pisti adam yolsuzluk yapıyor onu bile tl ile yapmıyorlar yani diyecek bir şey yok...

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Kendi kızı yurtdışında okuyor sonra gelip türkiyenin eğitimi güzel diyor 😀
Bu yazım sadece bir çelişkiyi söylemek içindi eleştirecek olursak
Salgın sırasında çoğu öğrenci doğru düzgün eğitim göremedi ve bir üst sınıfa geçtiler öğrencilerin dersleri daha iyi anlama amaçlı 1 seneyi tekrar etmesi çok daha iyi olabilirdi

erny

80+ Bronze
1624635050339.png

Çok yakışıklı bir bakanımız.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
öğrencilerin yapabileceği bir şey varmı derdini duyurmaktan başka oda duyana tabi
Türk öğrencisi dünyanın en tembel öğrencilerinden biridir. Adamlar sınavlar iptal oldu diye derse bile girmedi şaka gibi.

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
Türk öğrencisi dünyanın en tembel öğrencilerinden biridir. Adamlar sınavlar iptal oldu diye derse bile girmedi şaka gibi.
hmm doğru gibi dün okula gittim değil sınıf, okulda 10 öğrenci görmedim

Avolay

80+ Gold
Önceki bakanlardan daha iyi bence. En azından öğretmen grubundan geliyor. Ne yaparsa yapsın eleştirilecekti zaten. Bence Z kuşağı ''çağ gereği" herşeyi ele almadan eleştiriyor. Elestirince bir şeyde değişmiyor çünkü sadece eleştiriliyor. Yeni bir öneri vs. Sunulmuyor.
Aşırı gereksiz sistem eleştirisi atanlar var (sınavsız olsun o bu)
Ama bir sürü sorunu vardı Lise düzeyinde eğitimin bu sene

rapstarjustercik

80+ Bronze
Önceki bakanlardan daha iyi bence. En azından öğretmen grubundan geliyor. Ne yaparsa yapsın eleştirilecekti zaten. Bence Z kuşağı ''çağ gereği" herşeyi ele almadan eleştiriyor. Elestirince bir şeyde değişmiyor çünkü sadece eleştiriliyor. Yeni bir öneri vs. Sunulmuyor.
Neden @mericcerbay'ın sana gıcık olduğunu anladım 🥴 Lan sildiler galiba

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aşırı gereksiz sistem eleştirisi atanlar var (sınavsız olsun o bu)
Ama bir sürü sorunu vardı Lise düzeyinde eğitimin bu sene
Ben sorunu olmadı demiyorum. Bu sorunlara kendi kendimize çözüm bulmak varken neden hep başkasından bekledik. Madem eleştirdik sistemi, daha iyisini sunmadik, değişmeye çalışmadık.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ülkede her şeyi Tayyip Erdoğan son noktayı koyar. Eğitim sistemini Ziya değil Erdoğan değiştirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,849
Üyeler
168,524
Son üye
bloxs
Top Bottom