Neler Yeni

Korktuğum başıma geldi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vatandan aldığım monitörde ölü pixel çıktı karşıdan bakınca 2 tanesi çok net bir şekilde göze çarpıyor bazılarıda sağ sol yukarı aşağı gibi farklı açılardan bakınca anlaşılıyor (bunların ölü pixel olduğundan emin değilim ama diğer pixellere göre sorunlu oldukları kesin) bir eleman ben 2 gün kullandım ölü pixeller gitti dedi böyle bir şey mümkün mü kullandıkça ölü pixellerin kaybolması gerçekten olan bir şey mi?

"Güncelleme" biraz kullandım ve renkleri gözümü almayacak şekilde ayarladım gözle görülür 7 ölü pixel var buda asusun belirttiği minimum ölü pixel sayısından fazla 7 ölü pixel çıktığı için bu kadar sevineceğim aklıma hiç gelmezdi

Son düzenleme:
En İyi Cevap
7
Vatandan aldığım monitörde ölü pixel çıktı karşıdan bakınca 2 tanesi çok net bir şekilde göze çarpıyor bazılarıda sağ sol yukarı aşağı gibi farklı açılardan bakınca anlaşılıyor (bunların ölü pixel olduğundan emin değilim ama diğer pixellere göre sorunlu oldukları kesin) bir eleman ben 2 gün kullandım ölü pixeller gitti dedi böyle bir şey mümkün mü kullandıkça ölü pixellerin kaybolması gerçekten olan bir şey mi?
Hayır, ölü pikseller kaybolmaz aksine yayılabilir. Yayıldığına şahit oldum.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır kaybolmaz aksine çoğalır.

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Hiç uğraşma ver iadeni iste ya da değiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Kaybolmaz çoğalır

ISO17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ismailcan
Tv de bazı piksellerin rengi diğerlerine göre farklı gözüküp daha sonra düzeldiği olmuştu kendi kullandigim tv de fakat siz böyle bir şeyi riske atmayın iade etmeye çalışın

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ölü piksel olmaması lazım sıfır üründe. Bence değiştirsinler yenisiyle.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç uğraşma ver iadeni iste ya da değiştir.
Değişim yaparım büyük ihtimalle monitörü çok beğendim ama koskoca vatan ürünü kargolamadan önce teste sokamıyor diye şimdi 2 hafta daha beklemem gerekecek

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Gidin ve iade edin. Ölü piksel donanımsal bir sorundur kendi kendine düzeleceğini sanmıyorum. Zamanla çoğalırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,640
Üyeler
164,884
Son üye
Topal
Top Bottom