Neler Yeni

Korktuğum başıma geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Bazen böyle kampanyalı ürünlerde kusurlu ürün gönderimini kasıtlı yapıyorlarmış gibime geliyor 2.5k fiyata kimse kolay kolay 165hz bir monitör almaz çekiyorlar 1900'e arayada kusurlu ürünleri sıkıştırıyorlar artık kime denk gelirse mesela Abdullah abinin yaptığı son sistemdeki arızalı ramler o kadar çok kişiye arızalı ram denk geldiki şans işi değil kasıtlı yapılmış bişey gibime geliyor Abdullah abinin itopyayla yolunu ayırması iyi oldu
Hocam 1700 tl bandında bir bütçeniz varsa 165 hz bir monitör önerebilirim Turbox markanındı sanırım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben vatanın mağazasından almıştım ödemeyi yaptıktan sonra açıp kontrol ediyolar internet alışverinde sıfır paketi açmamaları çok doğal
Tabikide adamların satış politikasını değiştirecek değilim ama burda mağdur olan çok sayıda müşteri oluyor ölü pixel veya ışık sızması gibi testleri yaptırmak için bir seçeneğimiz olsa satın alım esnasında seçsek kimseye zararı dokunmaz hem firma boş yere ürün kargolamamış olur hem müşteri kusurlu ürün almamış olur firmanın bunu yapmama sebebi yoğunluktanmı önemsememektenmi karar veremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Pardon turbox değil dragos'tu. Ben kullandım fiyatına göre en iyisi diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabikide adamların satış politikasını değiştirecek değilim ama burda mağdur olan çok sayıda müşteri oluyor ölü pixel veya ışık sızması gibi testleri yaptırmak için bir seçeneğimiz olsa satın alım esnasında seçsek kimseye zararı dokunmaz hem firma boş yere ürün kargolamamış olur hem müşteri kusurlu ürün almamış olur firmanın bunu yapmama sebebi yoğunluktanmı önemsememektenmi karar veremedim
Hocam teknoloji şans işi diye bir laf vardır ya. O artık insiyatif şans işi olarak değiştirilmeli bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,891
Üyeler
166,102
Son üye
butler21
Top Bottom