Neler Yeni

Korku Filmi İzleyebiliyorum Ama Korku Oyunu Oynayamıyorum

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Bir arkadaşımız az önce konu paylaşmış buna benzer. Ama ben film izleyebilirken oyunları oynayamıyorum. Oynamak istedim korku oyununun serisini 3 defa izleyerek bitirdim ama iş oynamaya gelince olmuyor. Ne yapmalıyım? (Eskilerde olan ailevi korkudan dolayı kekemeyim.)

Oneomous

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bir arkadaşımız az önce konu paylaşmış buna benzer. Ama ben film izleyebilirken oyunları oynayamıyorum. Oynamak istedim korku oyununun serisini 3 defa izleyerek bitirdim ama iş oynamaya gelince olmuyor. Ne yapmalıyım? (Eskilerde olan ailevi korkudan dolayı kekemeyim.)
Korkuyorsan oynamamalısın.Filmlerde fazla korkmuyorum ama korku oyunları tahammül edemiyorum.Korkuyorsan oynama bu kadar basit her oyun kategorisini oynayacaksın diye bir şey yok :)

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korkuyorsan oynamamalısın.Filmlerde fazla korkmuyorum ama korku oyunları tahammül edemiyorum.Korkuyorsan oynama bu kadar basit her oyun kategorisini oynayacaksın diye bir şey yok :)
Ama işte bir tarafım oynamak istiyor. Oynamak istediğim oyunda Alien: İsolation. Okadar aldım indirimdeyken boş boş duruyor.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Oynamak istiyorsan başla baktın çok zorlanıyorsun (zorluk seçeneği var mı bilmiyorum) kolaya alırsın alıştıkça zorluğu arttırırsın

Oneomous

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ama işte bir tarafım oynamak istiyor. Oynamak istediğim oyunda Alien: İsolation. Okadar aldım indirimdeyken boş boş duruyor.
Korku oyunlarını oynayan kişiler korkuyor ama bundan zevk alıyor sanırım.Çünkü korkmamaları mümkün değil. (genel olarak korkmasalar bile korktukları yerler oluyordur.)
Ama sanırım bundan zevk aldıkları için mutlu oldukları için sorun olmuyor ama bazı insanların hoşuna gitmiyor mesela benim bu yüzden korku gerilim oyunlar benim için yok

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Kendine güven. Ne korkucam ulan de. Jumpscarelardan falan tabi kork bi zahmet. Fakat onların gerçek olmadığını ve sana zarar vermeyeceklerini unutma, kendine güven. Böylece rüyana falan da girmez.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Korku oyunlarından nefret ederim ama korku filmlerinin hastasıyım. Artık filmlerde vs. neler olabileceğini tahmin ediyorsun ve bir Jumpscare sahnesi hissettiğinde arkadaki müzikler , sessizlik ve kamera açısı seni psikolojik olarak geriyor ve bakmıyorsun. Sen bakmasan bile film devam edeceği için korkmuyorsun. Tamamen psikolojik.

Yaltinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yiğit Han
Bence oynama kendini zorlamaya gerek yok youtubedan videolarını izle .

Top Bottom