Siccin ve DabbeArkadașlar netflixte olan korku veya bilim kurgu dizi ya da film farketmez önerebilir misiniz? çok fazla dizi film izleyen birisiyim önerilere açığım
Bunlari hep çocuklugumda duydum ama hic izlememistim gercekten iyi miSiccin ve Dabbe
Fragmanina bakmistim ama henuz izleme firsatim olmadi sizce izlemeli miyim tavsiye edermisinizBen anneyim var bilim kurgu gerilim türü ilginç bı film![]()
O kadar iyi değiller bence kişiye göre degisirBunlari hep çocuklugumda duydum ama hic izlememistim gercekten iyi mi
Hmm baska onerin varmi cogu filmi diziyi izledim boyle izlemedigim farkli ve surukleyici birsey ariyorum malum ramazan da geldi sahura kadae uyanik durcam izlicek bisiyler lazimO kadar iyi değiller bence kişiye göre degisir
bilim kurgu olarak uzay yolcuları , ex machina ve yedinci hayat bunları önerebilirim.Arkadașlar netflixte olan korku veya bilim kurgu dizi ya da film farketmez önerebilir misiniz? çok fazla dizi film izleyen birisiyim önerilere açığım
The 100 izledim guzeldi the rain izledim oda gayet iyiydi lost in space i de izledim titans izlemedim ona bakarim the oa 5 6 bolum izlemistim cok sarmadi dark muthisti onun 3. Sezonu gelse keske better than us izlemedim the witcher 3 bolum izledim olaylar karmasik anlatilmis dediler oyununu oynamayi dusunuyorum titans fringe ve better than us öncelik verseniz hangisini once izlemeliyim hangisi daha iyiThe 100---- Fringe------ The Rain---- Lost in Space------ Titans-------- The OA---- Dark( izlemediysen çok iyi) -----Betther Than Us---- Thw witcher