Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,137
Arkadaşlar benim bir korkum var. O da korku oyunları oynayamamak. Tabi bu hayatımı olumsuz etkilemiyor ama ben de hep istedim ki Silent Hill, Resident Evil, Amnesia, Outlast, Dead Space, FEAR vs. oynayabileyim. Ama yapamıyorum 20 Dk'dan fazla dayanamıyorum direk kapatıyorum. Oynayanları görünce çok kıskanıyorum çünkü biliyorum çok kaliteli oyunlar. Ben de o oyunları tatmak, deneyimlemek istiyorum dünyasına girmek istiyorum olmuyor hiçbirini oynayamadım. Ancak biri yanımda oynarsa ben onu izleyebiliyorum başka türlü olmuyor. Yanıma birini alarak oynamayı denedim ama yok olmadı. Bioshock gibi korkunç olmayan bir oyunu bile yanımda biri varken çok zor bitirdim. Oyun korku oyunu bile değil ama o karanlık atmosferi hep gerdi beni. Günde 1 saat dayanabiliyordum siz düşünün yani. O yüzden hiçbir popüler korku oyununu oynayamadım. Kendimi bildim bileli bu durum var. Hadi dedim yıllar geçti belki artık korkmam falan geçen Silent Hill 2'yi oynayayım dedim yok anam yarım saat sonra sildim oyunu. Gameplay izlerken sorun olmuyor. Hatta korku filmi izlemeyi de çok severim. Oyunlarda yapamıyorum. Ne yapabilirim ?