Neler Yeni

Korona Aşı Yaşı 15'e Düşecek

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Arkadaşlar aşı yaşı küçültülerek herkes kısır bırakılacak. Soykırım yapacak dış mihraklar dikkat edin

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
okulları açmak istiyorlarsa aşı olma sınırı 12 ye kadar düşmeli ve aşı olmayan kişilere toplu taşıma avm sinema vb gibi yerlere giriş yasağı gelmeli

şahin doğan

80+ Platinum
aşı olmayanlara yasaklar başlar ne demek bu sence mantıklı bir şey mi ?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Of ya

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Okullar açılmadan önce 12-15 Yaş için aşılama başlanmalı bence.

T.P.G.

80+ Titanium
Twitterda 5 10 dakikalığına girdiğimde Jahreinin, Corona Reports'un "aşı 15e inecek" twitini paylaştığını gördüm. İnşallah doğrudur ve en yakın zamanda aşı olmayanlara yasaklar başlar. Güncelleme gelirse üşenmezsem burayıda güncelleyeceğim. İyi Forumlar.

Twit bu dostlar, ne kadar doğru bilemiyorum googlede vs bir şey bulamadım.
Aşı olmayana yasaklar başlasın ne demek ya? İsteyen olsun istemeyen olmasın, ben şahsen güvenmiyorum. Aşı çıkalı daha 1 yıl oldu olmadı, tüm etkileri belli olmayan bir aşıyı olmak istemiyorum. Olana da lafım yok herkesin kendi tercihi.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
okulları açmak istiyorlarsa aşı olma sınırı 12 ye kadar düşmeli ve aşı olmayan kişilere toplu taşıma avm sinema vb gibi yerlere giriş yasağı gelmeli
avmlerde giriş yasağı değilde belli saatler arası alınsa olabilir, toplu taşımada iş gene polise düşüyor mesela geçen hafta kursa giderken dolmuşa binmiştim adam aldıkça aldı aldıkça aldı çoğu kişi ayakta gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşı olmayana yasaklar başlasın ne demek ya? İsteyen olsun istemeyen olmasın, ben şahsen güvenmiyorum. Aşı çıkalı daha 1 yıl oldu olmadı, tüm etkileri belli olmayan bir aşıyı olmak istemiyorum. Olana da lafım yok herkesin kendi tercihi.
Tüm etkilerini hiç kimse bilemez çünkü bu insandan insana farklılık gösterir mesela benim annem ve babam aşı oldular ve hiçbir sağlık sorunlarıda yok çok şükür ve halen bir yan etki vs ile karşılaşmadılar, ama sen bu aşıyı gidip değişik veya normal bir hastaya verirsen tabii ki çok farklı sonuçlar doğurabilir.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
avmlerde giriş yasağı değilde belli saatler arası alınsa olabilir, toplu taşımada iş gene polise düşüyor mesela geçen hafta kursa giderken dolmuşa binmiştim adam aldıkça aldı aldıkça aldı çoğu kişi ayakta gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm etkilerini hiç kimse bilemez çünkü bu insandan insana farklılık gösterir mesela benim annem ve babam aşı oldular ve hiçbir sağlık sorunlarıda yok çok şükür ve halen bir yan etki vs ile karşılaşmadılar, ama sen bu aşıyı gidip değişik veya normal bir hastaya verirsen tabii ki çok farklı sonuçlar doğurabilir.
Zamanla oluşabilecek sorunlar da var, bunlardan bahsediyorum. Daha 1 senelik aşıyı gidip olmamı kimse beklemesin.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

Ariseks

80+ Gold
O yüzden sinovac yaptırcam ben eski tip aşı içinde güçsüz virüs var
Dünyada çok geçerliliği olmasada tr de olur en azından
Ben de bionteche güvenmiyorum yeni tip ve geleceği belli değil diye

Top Bottom