Erken başladım ben. Konu dışı yazmayalım.Ama benim yaşım 15 abi![]()
Erken başladım ben. Konu dışı yazmayalım.Ama benim yaşım 15 abi![]()
Bende geç başladım abiErken başladım ben. Konu dışı yazmayalım.
Bende 10'a geçtim gg'yizBen de 10a geçtim.
Aşı olmayana yasaklar başlasın ne demek ya? İsteyen olsun istemeyen olmasın, ben şahsen güvenmiyorum. Aşı çıkalı daha 1 yıl oldu olmadı, tüm etkileri belli olmayan bir aşıyı olmak istemiyorum. Olana da lafım yok herkesin kendi tercihi.Twitterda 5 10 dakikalığına girdiğimde Jahreinin, Corona Reports'un "aşı 15e inecek" twitini paylaştığını gördüm. İnşallah doğrudur ve en yakın zamanda aşı olmayanlara yasaklar başlar. Güncelleme gelirse üşenmezsem burayıda güncelleyeceğim. İyi Forumlar.
Twit bu dostlar, ne kadar doğru bilemiyorum googlede vs bir şey bulamadım.
avmlerde giriş yasağı değilde belli saatler arası alınsa olabilir, toplu taşımada iş gene polise düşüyor mesela geçen hafta kursa giderken dolmuşa binmiştim adam aldıkça aldı aldıkça aldı çoğu kişi ayakta gittiokulları açmak istiyorlarsa aşı olma sınırı 12 ye kadar düşmeli ve aşı olmayan kişilere toplu taşıma avm sinema vb gibi yerlere giriş yasağı gelmeli
Tüm etkilerini hiç kimse bilemez çünkü bu insandan insana farklılık gösterir mesela benim annem ve babam aşı oldular ve hiçbir sağlık sorunlarıda yok çok şükür ve halen bir yan etki vs ile karşılaşmadılar, ama sen bu aşıyı gidip değişik veya normal bir hastaya verirsen tabii ki çok farklı sonuçlar doğurabilir.Aşı olmayana yasaklar başlasın ne demek ya? İsteyen olsun istemeyen olmasın, ben şahsen güvenmiyorum. Aşı çıkalı daha 1 yıl oldu olmadı, tüm etkileri belli olmayan bir aşıyı olmak istemiyorum. Olana da lafım yok herkesin kendi tercihi.
Zamanla oluşabilecek sorunlar da var, bunlardan bahsediyorum. Daha 1 senelik aşıyı gidip olmamı kimse beklemesin.avmlerde giriş yasağı değilde belli saatler arası alınsa olabilir, toplu taşımada iş gene polise düşüyor mesela geçen hafta kursa giderken dolmuşa binmiştim adam aldıkça aldı aldıkça aldı çoğu kişi ayakta gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm etkilerini hiç kimse bilemez çünkü bu insandan insana farklılık gösterir mesela benim annem ve babam aşı oldular ve hiçbir sağlık sorunlarıda yok çok şükür ve halen bir yan etki vs ile karşılaşmadılar, ama sen bu aşıyı gidip değişik veya normal bir hastaya verirsen tabii ki çok farklı sonuçlar doğurabilir.
O yüzden sinovac yaptırcam ben eski tip aşı içinde güçsüz virüs varAşı olmayana yasaklar başlasın ne demek ya? İsteyen olsun istemeyen olmasın, ben şahsen güvenmiyorum. Aşı çıkalı daha 1 yıl oldu olmadı, tüm etkileri belli olmayan bir aşıyı olmak istemiyorum. Olana da lafım yok herkesin kendi tercihi.