Korona Hala Var

cemilalkis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
637
Beyler hiç anlam veremediğim bi konu var :D gülüyorum ama ağlanıcak halimize yani
Herkes korona bitmiş gibi davranıyor sokakta maske takmıyorlar , kafelere avmlere gidiyolar hala korona var kendinize gelin

Beyler hiç anlam veremediğim bi konu var :D gülüyorum ama ağlanıcak halimize yani
Herkes korona bitmiş gibi davranıyor sokakta maske takmıyorlar , kafelere avmlere gidiyolar hala korona var kendinize gelin
adam haklı beyler dağılın :)

2. dalga selamun aleyküm dicek az daha sabredin :).

Haklısın Çin'de bile bitti sayılır Bakalım orada üretim artarsa parçalar ucuzalrmi stoklar cogalirmi gorecegiz

Çok haklısın, 2 saat önce bi markete gittim, bisiklet süren, koşan , yürüyüşe çıkan... hangi birini sayayım.
(Konu başlığının tamamında capslock kullanılamaz düzeltir misiniz.)

Sokağa çıkma yasağı varken sokağa çıkarken, şimdi kimse durduramaz. 2. dalga gelecek bence.

Çok haklısın, 2 saat önce bi markete gittim, bisiklet süren, koşan , yürüyüşe çıkan... hangi birini sayayım.
(Konu başlığının tamamında capslock kullanılamaz düzeltir misiniz.)
İnstagram hikayelerim elinde kahve olan insanlardan geçilmiyordu...
1 Kişi kaç bin kişiyi etkilemişken vaka sayısı hala ''bence'' yüksek seviyelerde.1 Kişinin yaydığını 800 (bu gün ki vaka sayısı bu civarlarda idi)kişi nasıl yayar düşünmek bile istemiyorum,umarım ülkece sıkıntıya girmeden atlatırız bu belayı...
(800 Kişinin karantina da olduğunu biliyorum yani dış temasları kesik ama bu bir o kadar kişide virüs yok demek değil maalesef.)

2. dalga geliyor Hocam hazır olalım biz :)

2.Dalga için Allah Korusun demekten başka şansımız yok bu elit görünümlü cahiller yüzünden :(

Yasak kalkınca herkes bitti sanıyor çok saçma bir şekilde.

1. Dalga bitmeden ikinci dalga geliyor demek doğru olmaz. Birinci dalga içindeki dalgalanmalar diye adlandırabiliriz. ✍✍✍
~ Prof. Dr. Yasin Çelik (Bilim Kurulu Üyesi)

Sistem alamadan 2.dalga gelcek

Geri