Korona Oldum Çok Ateşleniyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
Arkadaşlar gün içinde ateşlenme yok, gayet iyiyim gün içinde, başım ağrıyor biraz sadece. Ama gece yatacağım zaman vücudum resmen alev oluyor dönüp duruyorum uyuyamıyorum, sadece gece oluyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Bol su iç, parol kullanabilirsin. Ateş düşürücü ilaç da alabilirsin.

Arkadaşlar gün içinde ateşlenme yok, gayet iyiyim gün içinde, başım ağrıyor biraz sadece. Ama gece yatacağım zaman vücudum resmen alev oluyor dönüp duruyorum uyuyamıyorum, sadece gece oluyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?
öyle oluyor yapabilecek bir şey yok ben de geçirdim geçmesini bekleyeceksin ekstra bir ilaçı vesaire yok maalesef

Bende korona oldum aynısı bende de oldu olduktan 2-3 gün sonra geçti sorun yok yani. Ve tabi bol su ve ateş düşürücü niyetine parol kullanabilirsin.

İlginç öncelikle geçmiş olsun test yaptırıp pozitif olduğunuzu öğrendiniz herhalde. Burdan ne gibi bir yardım beklentiniz var anlayamadım. Ihlamur tarzı gribe iyi gelen şeyleri tüketebilirsiniz.

Genelde parol, ağrı ve ateşin azalmasında yardımcı olur ancak hasta olduğunuzda bunlar olması gereken şeylerdir. Yapabileceğiniz en iyi şey vucudunuzun iyileşmesini beklemektir.

Dostum yatmadan önce soğuk bir duş al, ince giyin ve odandaki peteği kapat. Daha sonra uyurken üstüne ince bir şeyler ört. Yüksek ateş zararlı olabilir.

Geri