bende inanmıyorum valla yakında virüs olacam diye korkuyorum birde böbrek nakli oldum benle birlikte( böbrek kardeşim sayılır) o virüs geçirdiAçık ve net tablo yalandan ibaret
turizm sezonu öncesi kısıtlama yapmaya başladılar birkaç hafta sonra vaka sayısını daha düşük gösterirler
şeffaf bir tablo sunulana kadar bunlara inanmamaktan yanayım vaka sayısı eminim ki bundan daha fazla
geçmiş olsun hocam aman siz daha dikkatli olun inşallah bu süreci sıkıntısız geçirirsiniz.bende inanmıyorum valla yakında virüs olacam diye korkuyorum birde böbrek nakli oldum benle birlikte( böbrek kardeşim sayılır) o virüs geçirdi
Maalesef ölüm sayısı da 1/4 gibi gösteriliyor.Açık ve net tablo yalandan ibaret
turizm sezonu öncesi kısıtlama yapmaya başladılar birkaç hafta sonra vaka sayısını daha düşük gösterirler
şeffaf bir tablo sunulana kadar bunlara inanmamaktan yanayım vaka sayısı eminim ki bundan daha fazla
Geçmiş olsun bro, en yakın vakitte aşı çıkar umarım sana dabende inanmıyorum valla yakında virüs olacam diye korkuyorum birde böbrek nakli oldum benle birlikte( böbrek kardeşim sayılır) o virüs geçirdi
yani ben 1 kere hasta oldum (ailedekilerin dikkaetsizliği sağ olsun bende kaptım) hiçbir sorun yaşamadım ilk gün kalktığımda 1 saat başım ağrıdı sonrasında hiç belirti yoktu aşı olmayı düşünmüyorum küçüklüğümde bile zar zor yapmışlardı bana aşıları yaşım yetmediği için söz ailedeydi maalesef.hala tutturmuşlar aşı olmak istemeyenler diye .
ya toplumun en az %60 70 aşı olmak istiyor. bıraksana kalan % 30u
tabii aşı olmadığı için bizlere bahane gerek
Teşekkürler inş :/Geçmiş olsun bro, en yakın vakitte aşı çıkar umarım sana da
ama her bünyeye göre farklılık gösteriryani ben 1 kere hasta oldum hiçbir sorun yaşamadım ilk gün kalktığımda 1 saat başım ağrıdı sonrasında hiç belirti yoktu aşı olmayı düşünmüyorum küçüklüğümde bile zar zor yapmışlardı bana aşıları yaşım yetmediği için söz ailedeydi maalesef.
Aşı olmayıp ebeveynlerini hasta edersen ve onlara bir şey olursa vebali kimde ?yani ben 1 kere hasta oldum hiçbir sorun yaşamadım ilk gün kalktığımda 1 saat başım ağrıdı sonrasında hiç belirti yoktu aşı olmayı düşünmüyorum küçüklüğümde bile zar zor yapmışlardı bana aşıları yaşım yetmediği için söz ailedeydi maalesef.