Neler Yeni

😷KORONAVİRÜS TABLOSU NASIL GİDİYOR? (Her gün güncelleniyor)

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Burda bir rum okulunda öğretmene virüs geçmiş öğretmen öldü bizim okul karantinaya alındı ama bunlar haber kanallarını yansımadı diye biliyorum ben haber kanalları kabul etmemiş sanırım burda adanın çoğu korana çok vaka var

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Açık ve net tablo yalandan ibaret
turizm sezonu öncesi kısıtlama yapmaya başladılar birkaç hafta sonra vaka sayısını daha düşük gösterirler
şeffaf bir tablo sunulana kadar bunlara inanmamaktan yanayım vaka sayısı eminim ki bundan daha fazla

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
turizm sezonu öncesi kısıtlama yapmaya başladılar birkaç hafta sonra vaka sayısını daha düşük gösterirler
şeffaf bir tablo sunulana kadar bunlara inanmamaktan yanayım vaka sayısı eminim ki bundan daha fazla
bende inanmıyorum valla yakında virüs olacam diye korkuyorum birde böbrek nakli oldum benle birlikte( böbrek kardeşim sayılır) o virüs geçirdi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bende inanmıyorum valla yakında virüs olacam diye korkuyorum birde böbrek nakli oldum benle birlikte( böbrek kardeşim sayılır) o virüs geçirdi
geçmiş olsun hocam aman siz daha dikkatli olun inşallah bu süreci sıkıntısız geçirirsiniz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Maalesef ölüm sayısı da 1/4 gibi gösteriliyor. :(

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
geçmiş olsun hocam aman siz daha dikkatli olun inşallah bu süreci sıkıntısız geçirirsiniz.
inş sağolun. yürüyüş yapmak zorundayım birde millet ne kurallara uyuyor ne de bir şey yapıyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Geçmiş olsun bro, en yakın vakitte aşı çıkar umarım sana da

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hala tutturmuşlar aşı olmak istemeyenler diye .
ya toplumun en az %60 70 aşı olmak istiyor. bıraksana kalan % 30u
tabii aşı olmadığı için bizlere bahane gerek :D
yani ben 1 kere hasta oldum (ailedekilerin dikkaetsizliği sağ olsun bende kaptım) hiçbir sorun yaşamadım ilk gün kalktığımda 1 saat başım ağrıdı sonrasında hiç belirti yoktu aşı olmayı düşünmüyorum küçüklüğümde bile zar zor yapmışlardı bana aşıları yaşım yetmediği için söz ailedeydi maalesef.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun bro, en yakın vakitte aşı çıkar umarım sana da
Teşekkürler inş :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ben 1 kere hasta oldum hiçbir sorun yaşamadım ilk gün kalktığımda 1 saat başım ağrıdı sonrasında hiç belirti yoktu aşı olmayı düşünmüyorum küçüklüğümde bile zar zor yapmışlardı bana aşıları yaşım yetmediği için söz ailedeydi maalesef.
ama her bünyeye göre farklılık gösterir

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Vaka sayısı yalan değil ancak gerçeği yansıtmıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
yani ben 1 kere hasta oldum hiçbir sorun yaşamadım ilk gün kalktığımda 1 saat başım ağrıdı sonrasında hiç belirti yoktu aşı olmayı düşünmüyorum küçüklüğümde bile zar zor yapmışlardı bana aşıları yaşım yetmediği için söz ailedeydi maalesef.
Aşı olmayıp ebeveynlerini hasta edersen ve onlara bir şey olursa vebali kimde ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,479
Üyeler
163,502
Son üye
Selimc4n
Top Bottom