asolkjdaslkdhjaslkdjaslkdjasd
ilerle dışında kelimen yok mu küçük cocuk senin?
ögreteyim istersen
forum tartışmak için vardır ve tartısma her zaman olacaktir. tabi bunu senin bilmemen normal küçük bir birey oldugun için.
Fazla dolu konuştugum için kacıyorlar onları da anlayısla karsılıyorum. Sende oyle olursun yakında küçük cocuk merak etme
küçük çocuk ?
kendi paramı kazandığım ve yaşımın reşit olması dışında hiçbir sorun yok sanırım
üzülüyorum sadece neyse engellediğim ilk kullanıcı olarak tarihe geçiyorsun
Sonunda yetiştim bir yemege gittim geldim konu uçmuş gitmiş
Genel olarak tartışmayı bilmeyenlerle dolu forum belki buna ben de dahil olabilirim.
Savundugun sey yanlıs ve bunu soyluyorlarsa dogru olana yönelmelisin.
Söylenen şeyleri yediremeyince hakarete baş vurmamalısınız ama genel olarak forumdaki çogu kişi bunu yapıyor
isteyen crack indirir isteyen para ile alır bundan size ne? siz o firmalar değilsiniz
o firmalar kırılmaması için binlerce engel koyar ve kırılmayacak oyun yapabilirler ama yapmıyorlar(yapamıyorlar degil yapmıyorlar)
konuyu acan arkadas bir onceki konuda lafı yetiştiremedin burda direk crack konusu acıp kendince insanları buraya toplamaya calıstın ama yine başarısız oldun yazık sana.
Laf yetiştiremiyorsanız susun çünkü haksızsınız
En azından bu konuda görmüş olduk ki o crack kullananlara "emek hırsızı vatan haini" gibi ifadeler kullanıp ille de para vereceksiniz diyenlerin %95 i ya windowsu orjinal almamıs ya office uygulamarını ucretli almamıs ya da geçmişte crackli oyun indirmiş(bir kısmı da androidde vip olan kısımları apk indirmiş). Bunun farkına vardık cogu sadece laf kalabalıgıymıs
Ricam bundan sonra hiçbir konuda crack olayına laf etmeyin sizler
Mesaj otomatik birleştirildi:
(sen yapmıyor olabilirsin) ifadesini kullandım o sekilde dusunup de konusanlara cevaptı o aslında :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimde umrumda değil
10 yasındaki cocuk gelmiş laf ediyor kimin umrunda?
Ben keyfime bakarm
Bu konu 23 sayfa neden uzadı ? Korsan indirenlerde hırsızlık olduğunu biliyor yani bu konu besbelli tartışma yaratmak için açılmış bir konu Korsan indirmenin hırsızlık olduğunu bilmeyen ya kendisini avutuyordur yada bilmiyorum ayağına yatıyordur isteyen istediğini indirsin BANANE suşu onun boynuna
küçük çocuk ?
kendi paramı kazandığım ve yaşımın reşit olması dışında hiçbir sorun yok sanırım
üzülüyorum sadece neyse engellediğim ilk kullanıcı olarak tarihe geçiyorsun
emin ol tarih senin gibi birinin yaptıgı bu hareketi yazmaz
tarıh bu kadar gereksiz seyler için meşgul olmaz
yaş olarak büyümüş olabilirsin ama onun dısında genel olarak sende ters işleme var galiba