Neler Yeni

Korsan oynadığım oyunu orjinal aldım ve hızlandı

Cruslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Öztürk
Arkadaşlar korsan olarak apk yüklediğim oyunu indirime girince yani şimdi satın aldım. Apk olarak oyun kasiyormus gibi hissettiriyordu fakat orjinal oynayinca kasmiyormus gibi geldi. Korsan oynamadigim icin mi daha az kasiyor yoksa bana mi oyle geliyor?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Korsan oyunlarda o tür kasma sorunları olabiliyor. Sana öyle gelmiyordur, öyledir büyük ihtimalle :)
Bu yüzden korsana ve emek hırsızlığına hayır, dini açıdan da kul hakkı bu arada.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yakında bende parayla alacam galiba :D Neyse hayırlı olsun.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Tabi ki orjinalinin yeri her zaman ayrıdır ama bir türk milleti olarak oyuna para vermeyiz :D

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Orijinal oyunlar uyumluluk açısından her zaman daha iyi. Fakat şöyle bir sorun var her oyuna 100 200 TL verirsek evin yolu bulunmaz. Adamlar PC'yi zor buluyor oyunu alamazlar. Ama tabi emek var sonuçta. Korsan oyunlarda crack gömülü olduğu için yavaş çalışma uyumsuzluk vs. oluyor.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Orijinal oyunlar uyumluluk açısından her zaman daha iyi. Fakat şöyle bir sorun var her oyuna 100 200 TL verirsek evin yolu bulunmaz.
Her oyun 100-200₺ olmuyor, 500₺ ye kadar çıkabiliyor ama eğer Steam'de satışta ise çıktıktan bir müddet sonra 3. parti siteler üzerinden ya da indirimler üzerinden gayet ucuza alınabiliyor aslında. Ki inançlı biri olsaydım yüzlerce insanın çalışıp milyonlarca doların harcandığı oyunlara emek hırsızlığı yaparak ulaşıp ödemediğim 200₺ nin 100000000 katını cehennemde ödemek yerine şuan ödemeyi tercih ederim.

Konu ile alakalı olarak, kırık oyunların performansları daha düşük olabiliyor zaman zaman kıran kişiden dolayı. Ya da belkide siz o kırık oyunu çalıştırdığınız zaman arkada bitcoin miner çalışıyor ve sistemi sömürüyor bile olabilir. Yani kısacası orijinal candır.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Arkadaşlar korsan olarak apk yüklediğim oyunu indirime girince yani şimdi satın aldım. Apk olarak oyun kasiyormus gibi hissettiriyordu fakat orjinal oynayinca kasmiyormus gibi geldi. Korsan oynamadigim icin mi daha az kasiyor yoksa bana mi oyle geliyor?
Bilgisayar aleminde para verilerek alınan her şey daha iyi ve daha verimlidir :)

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Tabi ki orjinalinin yeri her zaman ayrıdır ama bir türk milleti olarak oyuna para vermeyiz :D
Oyuna para vermezsen eğer, oyunların Türkçe olmasını sakın bekleme. MB Bannerlord u bile korsan indiren yüzlerce insan var üstelik Türk oyunu.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Oyuna para vermezsen eğer, oyunların Türkçe olmasını sakın bekleme. MB Bannerlord u bile korsan indiren yüzlerce insan var üstelik Türk oyunu.
Hiç şaşırmadım desem yalan olur :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Burak Enes Toklu
Korsan oyunlarda kasma sorunu olyor. Bu arada hayırlı olsun bende yakınlarda 1 tane oyun alacağım.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Doğru biliyorsun kankam :) Hoş geldin bu arada :D

Top Bottom