korsan oyun indirmek günah mıdır ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam özellikle gamepass gibi pazarlama taktikleri bizim gibi ekonomiye sahip ülkeler için büyük nimet korsandan uzak durun sonuçta bir emek hırsızlığı var gamepass yönelin cok güzel 220 tane oyun var gamepasste

kul hakkı olmuo mu
Oluo boşuna tartışıyolar.

Günahtır. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Benim önerim ve doğru olan satın almanızdır. O oyun için 7-8 yıl veriliyor.

mesela 1500 lira vermeyip orjinal windows almadıysan ve yüklü olanı aktifleştirdiysen oda günah :D
O kadarı da olsun artık, Windows'da mı kullanmayalım? Ben etkinleştirdim, birtakım özellikleri kullanmak istiyordum.

bazı yerlerde tekkişi için sıkıntı olmaz yazıyor bazıları günah diyor merakımdan soruyorum günahmıdır?
Indir gitsin dedigim olay , kapitalist sisteme hizmet eden bu dongude emin ol senin korsan iceriklrinin bahsi bile edilmeyecektir sistem oyle bi kurmuslar ki eger tekbasinaysan askeri ucret alan bir kisi dunyanin her yerinde omru boyunca hep calismak durumunda nerede adil gelir dagilimi dunydada n3den dolar kullaniliyor , vede israillilre kim yol verdi de dunya finansini yonetiyor , ..... din fakirleri avutmak icin var

emek hırsızlığından daha fazlası direk hırsızlık oluyor çünkü bu yapılan şeyin patenti alınmış ve resmi olarak satılıyor sen bunu yasadışı yollarla ele geçiriyorsun

O kadarı da olsun artık, Windows'da mı kullanmayalım? Ben etkinleştirdim, birtakım özellikleri kullanmak istiyordum.
sonuçta günah :)) yapmayan varmı dersen yoktur ama biz günahmı değil miye bakıyoruz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,153
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri