Yardım Oyunlarda gördüğümüz +18 görüntüler günah mıdır?

Abi isteğini tetikliyor ya, hayal ürünü veya gerçek fark eder mi? İleride zina edebileceğin robotlar üretildiği zaman gerçek insan değil diye günah olmayacak mı mesela? O da sentetik bu da. Kaldı ki oyunlar gittikçe gerçeğe yaklaşıyor. Karakterlerin cosplayleri de bundan yapılıyor. Bunun bencesi yok, olay belli uzatmaya gerek yok. Hem zaten ayette de diyor:
"Zinaya yaklaşmayın; çünkü o, pek çirkin ve çok kötü bir yoldur." (İsra, 17/32) buyrulmaktadır.
Bu hususta danışabileceğiniz bir platform olarak:
Hayırlı Cumalar ve Ramazanlar.
Vesselam.
Sağ olun zaten öyle oyunları oynama niyetim yok aklıma takıldı diye sordum

RenPy motoruyla yapılmış oyunlar en güzeli oluyor onları oynayabilirsin

Bu soruyu sormana sebep olacak kadar +18 görüntüyü kaç tane oyunda gördün? Benim hatırladığım tek sahne God Of War III'teydi. Başka oyunlarda böyle şeylere denk gelmedim.

Bu soruyu sormana sebep olacak kadar +18 görüntüyü kaç tane oyunda gördün? Benim hatırladığım tek sahne God Of War III'teydi. Başka oyunlarda böyle şeylere denk gelmedim.
Gta 5 te gördüm bir çift yolun yanında duruyordu bizi eve bırak dediler arka koltuğa oturdular birden +18 şey yapmaya başladılar hiç bir sansür falan yada kapama falan olmadı ben çok denk geldim +18 şeylere oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri