Neler Yeni

Korsan Oyun Virüs Olayı

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Dostlar yıllardır oyunlara para verilmeyip korsan yükleniyor sizce içlerinde virüs bulunur mu

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
bazılarında vardır

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Büyük çoğunluğunda olma ihtimali çok yüksek.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Olma ihtimale yuksek

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Olma ihtimali yüksek. Korsan oyun indirilmemeli. Emek hırsızlığı olarak görüyorum şahsen ben

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Dostlar yıllardır oyunlara para verilmeyip korsan yükleniyor sizce içlerinde virüs bulunur mu

Reyiz küçük yaştan itibaren korsan yüklüyordum bilgisayarıma illa bilgisayarında bir sıkıntı çıkıyor yani bilgisayarını bozuyor kullanım süresini düşürüyor tahminimce ama bütçem yettiği kadarıyla orjinal oyun alıyorum korsan oyuna destek yok!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ama en iyisi emeğe saygı duyup parayla almak :).
Orası öyle etik bir şey değil fakat herkes korsan indirirsen çok yüksek ihtimal virüs bulaşır falan diyor, onun için dedim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,606
İsim
Sarp Yılmaz
Düzgün sitelerden indirirsen sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama en iyisi emeğe saygı duyup parayla almak :).
Hocam eyvallah da ben çok oyun bitirmiş bir insan ve ne youtuberim ne yayıncı yani öyle çok param yok ve gelip bütün oynadığım oyunlara para verseydim oooo batardım yani o yüzden bence etik den ziyade mecburi bir şey .

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
şimdi mantıklı düşünürsek neden insanlara bedava oyun vermek için günlerce cracklemekle uğraşsınlar.virüs olsa bile temizleyebilen kişiler olur elbet buda bazı yerlerin daha güvenilir olması demek prestij kazanmak için bile crackleyen gruplar var orası başka. ama virüs çıkmayacağı anlamına asla gelmez. türkiye şartlarında büyük oyunlar çok pahalı olduğu için onlara laf etmem ama küçük 20 30 tllik oyunları da korsan almalıyım gibi düşünmeyin çok büyük emek var arkasında

Top Bottom