Neler Yeni

"Korsan Oyuna Hayır" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mojo jojo

80+ Silver
RDR 2 konsollarda 469TL. 1000 kişinin RDR 2'yi korsan oynadığını düşün. 469 bin lira. Bu da 67 bin dolar. 67 bin dolar ciddi bir bütçe artışı.
Evet haklısın ama sadece giden para bu, gelen paraya bakarsak 67k dolar puff oluyor.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bu pyun firmalarının suçu değil ülkede yanlış izlenen ekonomik politikaların bir uzantısı .
Bak işte aynı şeyi düşünüyoruz zaten. Ben de öyle dedim. Oyunlar azıcık uygun olsa kimse korsan kullanmaz zaten. Burada da yazdım.

Size tavsiyem, ülkeyi bu hale getirenlere sorun bunun hesabını. Eskiden Steam'de en pahalı oyun 150 TL falandı. O zaman hiç korsan oynamazdım.

Mojo jojo

80+ Silver
Türkiyede her şeyi yapmaya hakkımız olduğunu savunuyorum. Ülkeye kazandığımızdan çok vergi ödüyoruz bir de oyunlara dünyanın parasını mı vericez , kalsın. Online hariç tüm oyunları crackli oynuyorum. Kimsenin ne dediği umurumda değil.
Her şeyi yapmak? Abarttın bea.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yüklemesini bilirsen yok.
Yüklemesini bilirsen nasıl yok dostum içine gizlenmiş olan trojanlar yada minerlar var bunları göz önüne alman gerek o kadar bilgisayara para veriyoruz demiştin o bilgisayarın anlamı kalmaz oyun alamıyor olabilirsin illa crack oynayacaksın diye bir şey yok yapımcılar oyunları kullanıcılar oynasınlar diye fiyatı düşük tutup imkanı olmayanlara ise indirimler gibi şeyler yapıyorlar ve aylık satın alma tablosuna bakarak zaten kullanıcıları anlayabiliyorlar imkanları olmadıklarını ve arada bir ücretsiz yapıyorlar sen o bilgisayara nasıl para biriktirdiysen oyunada biriktirebilirsin sen o bilgisayarı hemen 1 günde almadın para biriktirerek aldın hemen her şey olacak diye bir şey yok bütçen yoksa ailenden doğum gününde veya ders notlarının iyi olduğu zamanda isteyebilirsin olmadıysa arkadaşların zaten sana hediye edebilirler eğer çok pahalı oyun değilse

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Buğra
tabii ki kullanan kullansın sıkıntısız oynadıgı oyuna eyvallah ama gelip burda işlemcim 100 100 calısıyor sürekli fanlar deli gibi dönüyor sürekli malware yiyorum diye burda konu açarsa o zaman problem oluyor

Mojo jojo

80+ Silver
Nası puff oluyor ya? 67 bin dolar oyunun kalitesini arttırabilir, 67 bin dolar ile daha iyi kaynaklar yaratılıp daha iyi bir oyun yapılabilir.
Evet haklısın ama 67k dolar gidiyorsa konsollardan 300k geldi desek PC den 400k az daha Rockstar koysa 1 milyon.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
Oynamasın o zaman. Oynayaması zorunlu değil.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Onlarda her oyun yokki canım şu oyunu çekse mesela oynayamam para vermek zorunda kalirimkalirim
Dostum PS Plusun aylık tablosu var ps storeda olan oyunları aylık veriyorlar zaten 2-3 tane oyun illa gelecektir

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Taha Yılmaz Başaran
Korsan oyun emek hırsızlığıdır, evet doğru. Ama kalkıp online oyun oynamıyorsan X360, PS3, Psp gibi konsollara orijinal oyun alınmaz. PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
[/URL]
Güzel PC si olan kişiler indirim kovalayıp Xbox GamePass alabilir doğru ama bu korsan kullanmamalarına sebep değil. Hayır ben parası olmayan kullanır anlarım, ama parası olan niye korsan kullanıyor onu anlamıyorum. Gelip bana korsan savunucusu diyebilirsiniz ama değilim. Benim Xbox 360 ım var ve o oyun fiyatlarında kesinlikle orjinal alman
Bkz https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1oS3BDaKOZf59RkQBLIl_e&cshid=1615043143360
[/URL]
Lütfen korsana hayır derken düşünüp deyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki bozuk link Xbox 360 Ds2 oyunu alttaki bozuk link bu
kardeşim bu suç direk

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Evet haklısın ama 67k dolar gidiyorsa konsollardan 300k geldi desek PC den 400k az daha Rockstar koysa 1 milyon.
Ne diyosun anlamadım. RDR 2, 990 milyon dolar ile yapıldı. Bahsettiğin miktar anca yapım maaliyetini bile karşılamaz. O yüzden bir kişi bile korsan kullanmasa kardır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom