Türkiyede her şeyi yapmaya hakkımız olduğunu savunuyorum. Ülkeye kazandığımızdan çok vergi ödüyoruz bir de oyunlara dünyanın parasını mı vericez , kalsın. Online hariç tüm oyunları crackli oynuyorum. Kimsenin ne dediği umurumda değil.
Yüklemesini bilirsen nasıl yok dostum içine gizlenmiş olan trojanlar yada minerlar var bunları göz önüne alman gerek o kadar bilgisayara para veriyoruz demiştin o bilgisayarın anlamı kalmaz oyun alamıyor olabilirsin illa crack oynayacaksın diye bir şey yok yapımcılar oyunları kullanıcılar oynasınlar diye fiyatı düşük tutup imkanı olmayanlara ise indirimler gibi şeyler yapıyorlar ve aylık satın alma tablosuna bakarak zaten kullanıcıları anlayabiliyorlar imkanları olmadıklarını ve arada bir ücretsiz yapıyorlar sen o bilgisayara nasıl para biriktirdiysen oyunada biriktirebilirsin sen o bilgisayarı hemen 1 günde almadın para biriktirerek aldın hemen her şey olacak diye bir şey yok bütçen yoksa ailenden doğum gününde veya ders notlarının iyi olduğu zamanda isteyebilirsin olmadıysa arkadaşların zaten sana hediye edebilirler eğer çok pahalı oyun değilse
tabii ki kullanan kullansın sıkıntısız oynadıgı oyuna eyvallah ama gelip burda işlemcim 100 100 calısıyor sürekli fanlar deli gibi dönüyor sürekli malware yiyorum diye burda konu açarsa o zaman problem oluyor
PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
Korsan oyun emek hırsızlığıdır, evet doğru. Ama kalkıp online oyun oynamıyorsan X360, PS3, Psp gibi konsollara orijinal oyun alınmaz. PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
[/URL]
Güzel PC si olan kişiler indirim kovalayıp Xbox GamePass alabilir doğru ama bu korsan kullanmamalarına sebep değil. Hayır ben parası olmayan kullanır anlarım, ama parası olan niye korsan kullanıyor onu anlamıyorum. Gelip bana korsan savunucusu diyebilirsiniz ama değilim. Benim Xbox 360 ım var ve o oyun fiyatlarında kesinlikle orjinal alman
Bkz https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1oS3BDaKOZf59RkQBLIl_e&cshid=1615043143360
Ne diyosun anlamadım. RDR 2, 990 milyon dolar ile yapıldı. Bahsettiğin miktar anca yapım maaliyetini bile karşılamaz. O yüzden bir kişi bile korsan kullanmasa kardır.