mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bak bu ben değil biz değil hepimiz.Ben karşıyım ama korsan oynuyorum.
Bak bu ben değil biz değil hepimiz.Ben karşıyım ama korsan oynuyorum.
Evet verdim laptop kullanıyorum ve içinde lisanslı windows var . Saçma sapan bilip bilmeden insanları kendinize benzetmeyin arkadaşlar.Bir şey soracağım peki.
Sen yıllardır Windows kullanıyorsun. Sen Windows için 1000 TL lisans parası verdin mi?
ülkeyi ben de seviyorum cidden kaynakları bol temiz verimli toprakları olan bi ülke ama aylık 12k gelir olduğu halde neden düzgün geçinemiyoruz biz burdaben sadece ülkemi sevdiğimi söylüyorum ayrıca "ironi" kelimesi fransızca (daha yeni bize laf attı fransa hükümeti) kökenli o sebepten gülmece kelimesi daha uygun olur.
Mesajıma cevap ver.ülkeyi ben de seviyorum cidden kaynakları bol temiz verimli toprakları olan bi ülke ama aylık 12k gelir olduğu halde neden düzgün geçinemiyoruz biz burda
1 milyon lirayı bölüştürsün 1 liranın lafını mı yapacaklarCidden böyle mi düşünüyorsun? Adam insanlar çalıştırıyor oyun yapmak için, onların maaşlarını vahiy yoluyla mı ödeyecek herkes korsan oynarsa?
verdim .d?Mesajıma cevap ver.
Peki. Herkesin durumu aynı mı?Evet verdim laptop kullanıyorum ve içinde lisanslı windows var . Saçma sapan bilip bilmeden insanları kendinize benzetmeyin arkadaşlar.
burdada 12000 dolar ile geçinilmiyor? devlet %30 federal tax alıyor elime 3000 dolar kalıyor. kiralar zaten cok pahalı 1 oda 1 salon ev 2000 dolar. 1 tane süt alıyorum 7 dolar ediyor zaten. o sebepten ülkene sahip çık.ülkeyi ben de seviyorum cidden kaynakları bol temiz verimli toprakları olan bi ülke ama aylık 12k gelir olduğu halde neden düzgün geçinemiyoruz biz burda
Sadece bir kişi mi korsan oynuyor allah aşkına?1 milyon lirayı bölüştürsün 1 liranın lafını mı yapacaklar
Gören de sanacak Türkler korsan oynadığı için oyun firması battı.Sadece bir kişi mi korsan oynuyor allah aşkına?
@MisakiTaro açıkçası gram pişmanlığım yok. Yıllarca kullanacağım bir yazılım için o yazılımı yaratan şirkete o yazılımın maddi değerini verdim. Komik şeyi bir ben göremiyorum sanırsam.