Neler Yeni

"Korsan Oyuna Hayır" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
komik mi kardeşim? beni zorla amerika'da tutuyorlar. herkes ingilizce konuşuyor burada. ama ben asla ama asla ingilizce bir kelime dahi öğrenmeyeceğim çünkü gevur işi. yakında geliyorum ülkeme merak etme. büyüyünce "mükemmel" amerika'ya gidince anlarsın ülkenin değerini.
ironi yapıyosun gibi geldi umarım ironidir xD

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Ben zaten param olsa alırım. Oynamasam bile alamayacağım zaten, yapımcıdan bir şey eksilmiyor ben korsan oynayınca. Ama bakkaldan bir şey çalınca eksiliyor.
Katılıyorum

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ben zaten param olsa alırım. Oynamasam bile alamayacağım zaten, yapımcıdan bir şey eksilmiyor ben korsan oynayınca. Ama bakkaldan bir şey çalınca eksiliyor.
O mantık nasıl bir mantık ya? Adam normalde 1 milyon dolar kazanacakken sen almadığın için 60 dolar kaybediyor. Bir sürü kişinin almadığını düşündüğünde 500 bin dolara kadar düşüyor kar.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Korsan oyun indirdim diye linç yedim sonra korsan oyun oynayanları indirmeyin diyip linç yedim o.O2

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
komik mi kardeşim? beni zorla amerika'da tutuyorlar. herkes ingilizce konuşuyor burada. ama ben asla ama asla ingilizce bir kelime dahi öğrenmeyeceğim çünkü gevur işi. yakında geliyorum ülkeme merak etme. büyüyünce "mükemmel" amerika'ya gidince anlarsın ülkenin değerini.
Abi yer değişelim mi beni zorla tutabirler.

Skyrunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Özarslan
Kowsan owyun we lowe youw

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
O mantık nasıl bir mantık ya? Adam normalde 1 milyon dolar kazanacakken sen almadığın için 60 dolar kaybediyor. Bir sürü kişinin almadığını düşündüğünde 500 bin dolara kadar düşüyor kar.
O yüzden mi oyunlar milyonlarca satılıyor?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
O mantık nasıl bir mantık ya? Adam normalde 1 milyon dolar kazanacakken sen almadığın 60 dolar kaybediyor. Bir sürü kişinin almadığını düşündüğünde 500 bin dolara kadar düşüyor kar.
Zaten param yok. Param olsa da vermesem, korsan oynasam kaybeder. Ama olmadığı için veremiyorum zaten. Korsan oynamam ona bir şey kaybettirmiyor kısaca.

Size tavsiyem, ülkeyi bu hale getirenlere sorun bunun hesabını. Eskiden Steam'de en pahalı oyun 150 TL falandı. O zaman hiç korsan oynamazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Arkadaşlar korsan oyun BENCE saçmalıktır çünkü insanların milyonlar dökelerek yaptığı işi para vermeden oynamak gibi bir saçmalık olamaz . Tekrar söylüyorum oyun bir ihtiyaç değil bir istektir ve herkes oyun oynamak zorunda değil veya herkes aynı fiyat aralığında oynamak zorunda da değil . Piyasada bir sürü ucuz oyun da var bütçenize göre alabilirsiniz . Bütçeniz yoksa da üzretsiz oyunlar var . Benim fikrim budur.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Zaten param yok. Param olsa da vermesem, korsan oynasam kaybeder. Ama olmadığı için veremiyorum zaten. Korsan oynamam ona bir şey kaybettirmiyor kısaca.

Size tavsiyem, ülkeyi bu hale getirenlere sorun bunun hesabını. Eskiden Steam'de en pahalı oyun 150 TL falandı.
Şu an 6 derece ama.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom