Korsan oyun emek hırsızlığıdır, evet doğru. Ama kalkıp online oyun oynamıyorsan X360, PS3, Psp gibi konsollara orijinal oyun alınmaz. PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
[/URL]
Güzel PC si olan kişiler indirim kovalayıp Xbox GamePass alabilir doğru ama bu korsan kullanmamalarına sebep değil. Hayır ben parası olmayan kullanır anlarım, ama parası olan niye korsan kullanıyor onu anlamıyorum. Gelip bana korsan savunucusu diyebilirsiniz ama değilim. Benim Xbox 360 ım var ve o oyun fiyatlarında kesinlikle orjinal alman
Bkz https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1oS3BDaKOZf59RkQBLIl_e&cshid=1615043143360
Ne alaka? Bilgisayara parayı bir kez verirsin 6-7 kullanırsın. Oyunu 10 saat oynarsın bir daha yüzüne bakmazsın.
ABD'deki, Avrupa'daki gibi 60-70 dolar kimse korsan kullanmaz zaten de bu fiyatların çevirilmiş hali bile yok ülkemizde. Vergi ve kar payı ekleyince oyun oynamayı bildiğin lüks haline getiriyorlar.
Ya sinemaya da para verme o zaman. Tiyatroya da para verme, kitaplara da para verme.
Onlar da hikayesini anlatıp bitiyor. Önemli bir ihtiyaç değil.
Bu mantıkla mı yürüyelim?
Ya sinemaya da para verme o zaman. Tiyatroya da para verme, kitaplara da para verme.
Onlar da hikayesini anlatıp bitiyor. Önemli bir ihtiyaç değil.
Bu mantıkla mı yürüyelim?
Abartma şunu Misaki. 1000TL bir tek PS Store'daki Ultimate Edition oyunların fiyatı. 1000TL Steam'den standart edition oyun linki atmanı bekliyorum veya PS Store.