Kimseye karışmıyorum ben fakat hiçbir türlüsünü de desteklemiyorum ve önermiyorum. Özellikle İndie oyunlar için konuşuyorum.@Doğukan Fidan canim sen ne diyorsun?
Kimseye karışmıyorum ben fakat hiçbir türlüsünü de desteklemiyorum ve önermiyorum. Özellikle İndie oyunlar için konuşuyorum.@Doğukan Fidan canim sen ne diyorsun?
Yani hırsızlığı bu kadar basite indirgedin. 10 sene kullanacağım şeyi çalma hakkım var diyorsun yani?Bilgisayarı bir kez alırsın 6-7 yıl kullanırsın
Ya öyle bir şey var mı? Paran olmadığı için birçok şey yapamıyorsun. Onları da yap o zaman, illegal yolları var.Savunuyorum, ama parası olmayanlar için ve gereksiz orjinal oyun pahalılığı için savunuyorum.
beğenmiyorsan amerika'ya gidebilirsin?ps4 için cyberpunk cdsi abd de 38 dolar tr de 319 lira ben mal değilsem vermem mesela
Ben kimseye suç atmadım. Oyunu hikaye modunu oynar bitirirsin ama ne ev ne PC ne mobilya ne başka önemli ihtiyaç öyle değil.Ya öyle bir şey var mı? Paran olmadığı için birçok şey yapamıyorsun. Onları da yap o zaman, illegal yolları var.
Orijinal oyunların pahalılığı yapımcıya ait değil. Ülkeye at o suçu.
Saçma bir örnek,bakkaldan kola çalınca bakkaldan kola eksiliyor ve adam zarara giriyor fakat korsan oyun indirince ne eksiliyor ne artıyor.Yinede tavsiye etmem ve kullanmam fakat kimin ne yapacağına karışamamEvet oynayamazsın? Canın kola çekti ama paran yok diyelim, bakkaldan kolayı çalabilirsin o zaman dediğine göre.
Ne alaka? Bilgisayara parayı bir kez verirsin 6-7 kullanırsın. Oyunu 10 saat oynarsın bir daha yüzüne bakmazsın.Yani hırsızlığı bu kadar basite indirgedin. 10 sene kullanacağım şeyi çalma hakkım var diyorsun yani?
Ya sinemaya da para verme o zaman. Tiyatroya da para verme, kitaplara da para verme.Ben kimseye suç atmadım. Oyunu hikaye modunu oynar bitirirsin ama ne ev ne PC ne mobilya ne başka önemli ihtiyaç öyle değil.
Savunuyorum, ama parası olmayanlar için ve gereksiz orjinal oyun pahalılığı için savunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin ki görmedim. Atsana linkini.