Neler Yeni

"Korsan Oyuna Hayır" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Savunuyorum, ama parası olmayanlar için ve gereksiz orjinal oyun pahalılığı için savunuyorum.
Ya öyle bir şey var mı? Paran olmadığı için birçok şey yapamıyorsun. Onları da yap o zaman, illegal yolları var.
Orijinal oyunların pahalılığı yapımcıya ait değil. Ülkeye at o suçu.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
bu kafa çok zararlı. korsan oyun almayı desteklemek. umarım emeğinizi çalarlar da anlarsınız.

Mojo jojo

80+ Silver
Ya öyle bir şey var mı? Paran olmadığı için birçok şey yapamıyorsun. Onları da yap o zaman, illegal yolları var.
Orijinal oyunların pahalılığı yapımcıya ait değil. Ülkeye at o suçu.
Ben kimseye suç atmadım. Oyunu hikaye modunu oynar bitirirsin ama ne ev ne PC ne mobilya ne başka önemli ihtiyaç öyle değil.

yahya58

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Evet oynayamazsın? Canın kola çekti ama paran yok diyelim, bakkaldan kolayı çalabilirsin o zaman dediğine göre.
Saçma bir örnek,bakkaldan kola çalınca bakkaldan kola eksiliyor ve adam zarara giriyor fakat korsan oyun indirince ne eksiliyor ne artıyor.Yinede tavsiye etmem ve kullanmam fakat kimin ne yapacağına karışamam

Parasızlık durumları çok kötü biliyorum fakat bu korsan içerik kullanımını legal bir hale getirmiyor. Özellikle, bahsettiğin ''online oynanmayacaksa orijinal alınmaz'' cümlen de başlı başına saçmalık.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yani hırsızlığı bu kadar basite indirgedin. 10 sene kullanacağım şeyi çalma hakkım var diyorsun yani?
Ne alaka? Bilgisayara parayı bir kez verirsin 6-7 kullanırsın. Oyunu 10 saat oynarsın bir daha yüzüne bakmazsın.

ABD'deki, Avrupa'daki gibi 60-70 dolar kimse korsan kullanmaz zaten de bu fiyatların çevirilmiş hali bile yok ülkemizde. Vergi ve kar payı ekleyince oyun oynamayı bildiğin lüks haline getiriyorlar.

EPİK9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Alp Akşen
insanlar ahlak timsali kesilmiş cidden hiç korsan oyun oynamadım bugüne kadar 12 yaşımda ps2 için aldığım oyunları saymazsak tabi. oynamamamın sebebi ise güvenli bulmuyorum yapabilen, yapmak isteyen varsa yapar burda tüketicinin suçu olduğunu düşünmüyorum ben indirme linkini oluşturanlar bir şeyi çalmış olabilir ama herkese açık bi platforma kullanılması için sunulmuş bir şeyi indirmek bence hırsızlık olmaz.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben kimseye suç atmadım. Oyunu hikaye modunu oynar bitirirsin ama ne ev ne PC ne mobilya ne başka önemli ihtiyaç öyle değil.
Ya sinemaya da para verme o zaman. Tiyatroya da para verme, kitaplara da para verme.
Onlar da hikayesini anlatıp bitiyor. Önemli bir ihtiyaç değil.
Bu mantıkla mı yürüyelim?

Talha787

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Talha
Savunuyorum, ama parası olmayanlar için ve gereksiz orjinal oyun pahalılığı için savunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin ki görmedim. Atsana linkini.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom