Neler Yeni

Korsan Spiderman Remastered Ekstra Kasar mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Merhaba kurallara baktığımda korsanla ilgili sorunun yasak olduğunu görmedim. Yazılı olmayan bir kuralsa şimdiden özür dilerim. TP Forumda açtım ama konum kapatıldı 500 lira verecek durumda değilim bir oyuna. Konuma gelicek olursak benim spiderman remastered performansım ciddi kötü. Crack indirdim fsr 2.0 hiç bir fps değiştirmiyor. Benim kartım testlerine bakıyorum pci3.0 adamın high fsr quality ayarlarda aldığı fpsyi ben low ayarlarda alamıyorum. Crackle ciddi ilgisi var mı ? Mediumda 20-40 arası gidip geliyorum fsr kapalı sisteme gelicek olursak
XFX RX6500XT
R3 3200G
8X2 2666Mhz
ASROCK B450M
Virüslü değil ise hiçbir crack oyunu kastırmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
nasil indiriyorsun

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Merhaba kurallara baktığımda korsanla ilgili sorunun yasak olduğunu görmedim. Yazılı olmayan bir kuralsa şimdiden özür dilerim. TP Forumda açtım ama konum kapatıldı 500 lira verecek durumda değilim bir oyuna. Konuma gelicek olursak benim spiderman remastered performansım ciddi kötü. Crack indirdim fsr 2.0 hiç bir fps değiştirmiyor. Benim kartım testlerine bakıyorum pci3.0 adamın high fsr quality ayarlarda aldığı fpsyi ben low ayarlarda alamıyorum. Crackle ciddi ilgisi var mı ? Mediumda 20-40 arası gidip geliyorum fsr kapalı sisteme gelicek olursak
XFX RX6500XT
R3 3200G
8X2 2666Mhz
ASROCK B450M
Steamden bakıp 2.17 sürümünü update edin. Fark olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fitgirl de olması lazım.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

Hvip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir Balkaya
fitgirl dediğiniz ney hocam

Hvip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir Balkaya
Bunlara ek olarak ortam kapama hd olmasın.

Repack oyun sitesi.
Hocam update olayını nasıl yapıcam ilk defa torrent indirdim zaten dodi repack indirmiştim oyunu yeniden mi indirmem gerek

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Hocam update olayını nasıl yapıcam ilk defa torrent indirdim zaten dodi repack indirmiştim oyunu yeniden mi indirmem gerek
Hayır. İnternet üzerinde 2.17 sürümüne ait update dosya crackleri mevcut. Hatta oyun hangi korsan yöntemle kırıldıysa ona ait crack dosyası ile yapın.

Yani crack uygulamaktan farksız. Kopyala yapıştır yapacaksınız.

Hvip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir Balkaya
Hayır. İnternet üzerinde 2.17 sürümüne ait update dosya crackleri mevcut. Hatta oyun hangi korsan yöntemle kırıldıysa ona ait crack dosyası ile yapın.
valla dodi repack diye indirdim hocam kim kırdı bilmiyorum ki

Hvip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir Balkaya
Korsan link paylaşımı yasak muhtemelen. Doğru olanı bulup ekran görüntüsü atarım birazdan.
hocam ben ne yapacağımı tam anlayamadım kopyalayıp yapıştırı anladım 2.17 sürümü diyorsunuzda oyunun steamda o sürüm gelmemiş v1.824.1.0 gözüküyor cahilim bu konularda çoğu oyunu steamden orjinal indirdiğim için ufak bir açıklayabilirseniz memnun olurum

Top Bottom