Neler Yeni

Korsan Spiderman Remastered Ekstra Kasar mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,269
İsim
Abdullah Aydoğdu
Korsan diye fazladan kasmaz, eğer oyunun son sürüm değilse ve son sürümde FPS arttıran update geldiyse düşük FPS alabilrisin ama.
O yüzden korsan oyununu da güncellemelisin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Hvip

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
hocam ben ne yapacağımı tam anlayamadım kopyalayıp yapıştırı anladım 2.17 sürümü diyorsunuzda oyunun steamda o sürüm gelmemiş v1.824.1.0 gözüküyor cahilim bu konularda çoğu oyunu steamden orjinal indirdiğim için ufak bir açıklayabilirseniz memnun olurum
Estağfurullah hocam. 2.17 Diye karıştırmış olabilirim. Şuan en günceli dediğiniz gibi "v1.824.1.0" onun update dosyasını bulup oyunun içinde gerekli yerlere kopyalayın ve sizin crack sürümü dodi olan ile crack yapın.

Hvip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir Balkaya
Estağfurullah hocam. 2.17 Diye karıştırmış olabilirim. Şuan en günceli dediğiniz gibi "v1.824.1.0" onun update dosyasını bulup oyunun içinde gerekli yerlere kopyalayın ve sizin crack sürümü dodi olan ile crack yapın.
Hocam ben dün ilk türk sitelerinden bakmıştım sonra direk dodinin sitesinden indirmiştim torrenti. Yalnız torrente dodininkini değil sanırım yine türk sitesininkini koymuşum. Yani sanırım güncel değildi o neyse hocam kafam gitti sizin dediğiniz gibi buldum indiriyorum deniyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam umarım dediğiniz gibi çözülür ben oyunu sanırım ilk çıktığı verisiyon ile 1.812.1.0 ile oynuyormuşum umarım güncelleyine çözülür

fark olmadı.

en düşük ayarlarda fsr kapalı 60ın üstüne çıkamıoyrum 30-40 fps bazn 20

Son düzenleme:

OnurCiftci26

80+ Bronze
Merhaba kurallara baktığımda korsanla ilgili sorunun yasak olduğunu görmedim. Yazılı olmayan bir kuralsa şimdiden özür dilerim. TP Forumda açtım ama konum kapatıldı 500 lira verecek durumda değilim bir oyuna. Konuma gelicek olursak benim spiderman remastered performansım ciddi kötü. Crack indirdim fsr 2.0 hiç bir fps değiştirmiyor. Benim kartım testlerine bakıyorum pci3.0 adamın high fsr quality ayarlarda aldığı fpsyi ben low ayarlarda alamıyorum. Crackle ciddi ilgisi var mı ? Mediumda 20-40 arası gidip geliyorum fsr kapalı sisteme gelicek olursak
XFX RX6500XT
R3 3200G
8X2 2666Mhz
ASROCK B450M
Sanmıyorum. Ben de korsan Spider-Man kullanıyorum ve ekran kartım 1660 Super, oyunu high ve ultra high ayarlarda oynuyorum FSR 2.0 Quality modunda 70-100 arası değişiyor FPS. Bazen 50'lere düşüyor ama hemen geri 70'lere çıkıyor.

Hvip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir Balkaya
Sanmıyorum. Ben de korsan Spider-Man kullanıyorum ve ekran kartım 1660 Super, oyunu high ve ultra high ayarlarda oynuyorum FSR 2.0 Quality modunda 70-100 arası değişiyor FPS. Bazen 50'lere düşüyor ama hemen geri 70'lere çıkıyor.
hocam nereden indirdiniz acaba oyunu güncelledim ama yok olmuyor ekran kartındamı sıkıntı var onuda öğrenemiyorum 3dmark çalışmıyor bu gece rdr2 indireceğim ama şimdi yapmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Fps sınırlama falan mı yaptınız acaba oyun ayarlarından?

Kadir.06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir Demir
Merhaba kurallara baktığımda korsanla ilgili sorunun yasak olduğunu görmedim. Yazılı olmayan bir kuralsa şimdiden özür dilerim. TP Forumda açtım ama konum kapatıldı 500 lira verecek durumda değilim bir oyuna. Konuma gelicek olursak benim spiderman remastered performansım ciddi kötü. Crack indirdim fsr 2.0 hiç bir fps değiştirmiyor. Benim kartım testlerine bakıyorum pci3.0 adamın high fsr quality ayarlarda aldığı fpsyi ben low ayarlarda alamıyorum. Crackle ciddi ilgisi var mı ? Mediumda 20-40 arası gidip geliyorum fsr kapalı sisteme gelicek olursak
XFX RX6500XT
R3 3200G
8X2 2666Mhz
ASROCK B450M
hocam korsan yerine https://oyuncustore.net burdan alsan virüs falan derdi de olmaz çoğu oyun var sıkıntı da çıkmıyor çok defa aldım

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bu oyunun optimizasyonu kötü

Hermitus

80+ Bronze
korsan indiren arkadaşlar oyun içi çektiğiniz fotoğraflar nereye kaydediliyor? fotoğraf çektiğim halde belgelerdeki screenshoots dosyası boş.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Haklısınız. Millet iyi diyor ama bence değil. Genelde 90larda olan gpu kullanımı bu oyunda arada bir yerlerde sürünüyor.
Gpu az kullanma sorunu bende de var. Belki update ile çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,567
Üyeler
168,649
Son üye
Ricalex Rafaresma
Top Bottom