Neler Yeni

Koskoca Tr de Sistem alamadık.

Ps4cü35

80+ Bronze
Ağa 5 aydır pc alma ümidiyle heryeri araştırıp soruşturdum.İstediğim sistem gta 6 oynayabilecek bir 2K Sistem Herkes dedi Kasım Kasım Kasım Kasım geldi yok bilader sistem yok aldım gaminggen den ADAMLAR BENİ ARADI PARA HESABIMDAN ÇEKİLMESİNE RAĞMEN HEM İŞLEMCİYİ DÜŞÜRÜP HEM PARA İSTEDİLER yani umrumda değil de bu üçkağıta girdiği için moralim bozuldu o yüzden iptal ettim yani ne yapacağız 10 güne kadar falan güzel sistem gelir mi 4070S-4070 Ti S ?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
Ağa 5 aydır pc alma ümidiyle heryeri araştırıp soruşturdum.İstediğim sistem gta 6 oynayabilecek bir 2K Sistem Herkes dedi Kasım Kasım Kasım Kasım geldi yok bilader sistem yok aldım gaminggen den ADAMLAR BENİ ARADI PARA HESABIMDAN ÇEKİLMESİNE RAĞMEN HEM İŞLEMCİYİ DÜŞÜRÜP HEM PARA İSTEDİLER yani umrumda değil de bu üçkağıta girdiği için moralim bozuldu o yüzden iptal ettim yani ne yapacağız 10 güne kadar falan güzel sistem gelir mi 4070S-4070 Ti S ?
tek tek kendin topla dostum yok itopya imiş yok gamingen miş hepsinden alışverişim oldu illahlah ettim o derece tek tek topla baba yavaştan başla şahsi tavsiyemdir

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem
tek tek kendin topla dostum yok itopya imiş yok gamingen miş hepsinden alışverişim oldu illahlah ettim o derece tek tek topla baba yavaştan başla şahsi tavsiyemdir
Hocam sağlam indirimleri kaçırdık bir de bu işten anlamıyoruz. O kadar vakitte yok.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Aynı şekilde ben de 4070 super bekliyorum , çıkarırsa vatan çıkarır başka da bir firmadan beklentim yok

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağa doğrudur da işi gücü olan adamım 10 tane ayrı ayrı yerden parça alınca biri sıkıntı çıksa uğraş dur?

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
Hocam sağlam indirimleri kaçırdık bir de bu işten anlamıyoruz. O kadar vakitte yok.
baboş inan bende şuan anlamıyorum ama arkadaşlara tek tek soruyorum allah razı olsun hepsi de fikir veriyor, işlemcimde karar kıldım m2 de karar kıldım, şimdi bir arkadaş sayesinde anakartta da karar kıldım yavaş yavaş oluyor sıkma canını

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şekilde ben de 4070 super bekliyorum , çıkarırsa vatan çıkarır başka da bir firmadan beklentim yok
Ya bak ricamdır alan gören olursa atsın yoksa valla sinirden giricem monstera alacam bi laptop dicem böyle devam ama biliyorum yanlış olacağını o yüzden doğru yol gösterin @Abdullah Hacıgül Abim yardımcı ol be

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık

Ps4cü35

80+ Bronze
baboş inan bende şuan anlamıyorum ama arkadaşlara tek tek soruyorum allah razı olsun hepsi de fikir veriyor, işlemcimde karar kıldım m2 de karar kıldım, şimdi bir arkadaş sayesinde anakartta da karar kıldım yavaş yavaş oluyor sıkma canını
Ya bılader hafta da 1-2 saat oynayacağız diye almaya çalışıyoz çocukluğumuzda half lıfe oynadık full 512mb vram laptopla şimdi diyoz alalım edelim ama olmuyor güzel sistem almak için kazık yemek şart herhalde

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki
İndirimli fiyatına göre güzel sistem alıyorsan o tarz siteler gayet mantıklı. gaminggen den aldım bende sorun yaşamadım kazık fiyata satılanlar da var ucuza da tabi biraz indirim kovalaman lazım.

Ps4cü35

80+ Bronze
hocam ben 2 bilgisayarımıda Pc hocasının hazır sisteminden aldım 2 sinde çok memnun kaldım, son aldığım bilgisayarıda tebiliondan aldım site çok yardımcı oluyor bir soru sordum direk döndüler, siteyle alakalı problemin olmasın .
Pc hocası bi pc yayınladı E spor 4070Tis diye bana üçkağıt yaptılar.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Rüveyda Akın
ekran kartını nasıl almayı düsünüyorsun cok pahalı

Top Bottom