PSU yok .d
adam sisteme 7k ya 1660 koymuş ne bi açıklaması var .çöp açıkçası adamın sunumuson videodan sonra çok az birazcık gelişme var hakkını yemeyelim şimdi yani
Haytımda gördüğüm en en en yüzsüz kanalson videodan sonra çok az birazcık gelişme var hakkını yemeyelim şimdi yani
GeliyorumAlıntıyı görüntüle
destek varsa alırım
knk adama sinirlendim sana değil@NecroPunch niye kızgın attın?
ne için sinirlendin acaba keşke kızgın atmadan belirtseydin belirtmediğin için dikkate alma gereği bile duymadım başak bir arkadaş da kızgın attı nedenini belirtti ve haklı olduğu için onu dikkate alacağımknk adama sinirlendim sana değil
anneme sövdü şampiyon. !!!ne için sinirlendin acaba keşke kızgın atmadan belirtseydin belirtmediğin için dikkate alma gereği bile duymadım başak bir arkadaş da kızgın attı nedenini belirtti ve haklı olduğu için onu dikkate alacağım
adama diyecek söz bulamıyorumanneme sövdü şampiyon. !!! Alıntıyı görüntüle
biri yazsın şuna gelsin foruma 3 ayda pro olur yeminle. En azından kendini geliştirir. işini daha iyi yapar.adama diyecek söz bulamıyorum
Geçende benim 2.5k ya topladığım pc ye laf ediyor ağzının payını verdim ama cevap bile yazamadıson videodan sonra çok az birazcık gelişme var hakkını yemeyelim şimdi yani
anneme sövdü şampiyon. !!! Alıntıyı görüntüle