Neler Yeni

Kotalı Vs Kotasız internet farkı

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Konuyu yanlış yerde açmış olabilirm
Bunu babama göstercem cünkü ıslarla kotalı internet yetiyor diyor 3 aile yiz biz yetmiyor bize kotalı internetle kotasız arasinda ne fark var babama göstercem ona gore boyle resmi bi şirket çalışanı gibi gösterin :D

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bunu babama göstercem cünkü ıslarla kotalı internet yetiyor diyor 3 aile yiz biz yetmiyor bize kotalı internetle kotasız arasinda ne fark var babama göstercem ona gore boyle resmi bi şirket çalışanı gibi gösterin :D
örnek olarak 100gb kullanım hakkın olduğunu düşün.100gb kullandığın anda internet hızın ciddi derece de düşüş yaşıcaktır.video bile izleyemez hale gelirsin.kotasız da böyle bir sorun yok
(akn kalktı kota dolunca düşüş kesin yaşanır mı ondan emin değilim daha bilgili arkadaşlar vardır)

Besim Tibuk

80+ Gold
1950 vs 2021 :D

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
örnek olarak 100gb kullanım hakkın olduğunu düşün.100gb kullandığın anda internet hızın ciddi derece de düşüş yaşıcaktır.video bile izleyemez hale gelirsin.kotasız da böyle bir sorun yok
(akn kalktı kota dolunca düşüş kesin yaşanır mı ondan emin değilim daha bilgili arkadaşlar vardır)
Senin dediğin AKN, o kalktı. Kotalı da internet bitiyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
Sınır aşılırsa para kesilir ve pahalıya patlayabilir ben 650 gb+ harcadım bir ayda örnek tek kişi sayılır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
akn yok ancak dersen benim kullancağım internet belli aşmam dersen bence akk internet alın eğer ciddi bir fiyat farkı var ise kotasızla ancak yok ise veya var diyelim ama internet sömüren tiplerdeniz dersen kotasısz

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki biz suan kotalı kulaniyoruz upload 0.60 kotasızda bu upload hızı yükeslirmi normalde almamız gereken upload 2 fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayn öyle :D

Besim Tibuk

80+ Gold
Peki biz suan kotalı kulaniyoruz upload 0.60 kotasızda bu upload hızı yükeslirmi normalde almamız gereken upload 2 fln

Ayn öyle :D
O altyapıyla alakalı arayın firmayı.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
bu alt yapınıza bağlı örnek olarak ben en fazla 75mbps download alabiliyorum ama arkadaşım en fazla 24mbps alıyor siz kaç alırsınız test etmeniz gerekli
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula bu siteden altyapı sorgulaması yapıp ekran görüntüsünü buraya atınız

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
bu alt yapınıza bağlı örnek olarak ben en fazla 75mbps download alabiliyorum ama arkadaşım en fazla 24mbps alıyor siz kaç alırsınız test etmeniz gerekli
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula bu siteden altyapı sorgulaması yapıp ekran görüntüsünü buraya atınız
Screenshot_20210327-224611_Chrome.jpg

Taahütlü mü?
Bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,362
Üyeler
165,670
Son üye