Kötü pc ile mining yapılır mı?

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,725
ekran kartsız laptop ile mining yapılır mı? karlı olurmu mantıklımıdır.

İşlemci ile yapılıyor mining diye biliyorum ama yine biraz daha güçlü işlemciler gerek.
Sizin yapmanız karlı olucağını sanmıyorum. Laptop zaten çok ısınıyor mining ile çok daha ısınır.

2. Nesil i5'in kazım yapabileceğini bile sanmıyorum. iGPU ile de direkt hiç yapamazsınız.
Yani işlemciyle belki ama telefonun işlemcisiyle yapsan bile daha kâra geçersin 2. Nesil i5'e göre.

İşlemci ile yapılıyor mining diye biliyorum ama yine biraz daha güçlü işlemciler gerek.
Sizin yapmanız karlı olucağını sanmıyorum. Laptop zaten çok ısınıyor mining ile çok daha ısınır.
Hocam anlatım bozukluğundan dolayı anlayamadım.

Son düzenleme:
Getirisi elektrik götürüsünden çok olur o yüzden anlamsız

Teşekkür ederim hocam iyi günler

Gereksiz olur yapılması

Hocam anlatım bozukluğundan dolayı anlayamadım.
Arkadaşın bilgisayarında ekran kartı yokmuş yani miningi işlemciden yapıcak mecburen. Bende işlemci ile mining olur ancak sizin işlemciniz yeteri kadar güçlü mü bilmiyorum güçlüyse yapabilirsiniz dedim.

Arkadaş laptop ile mining işlemini yapıcak. Mining bilgisayarı yoran, ısındıran bir işlemdir. Laptop zaten ısınır mining yaparak çok daha fazla ısınır elinizde kalır anlamında yazdım. Kusura bakmayın anlatım bozukluğu için böyle daha net olmuştur.

Teknik olarak yapılır ama maddi olarak değmez

Yaptığına değmez.
Ona harcadığın elektriği, sanal kurslara harca.
İş bulur, daha fazlasını kazanırsın. Maaşın vs. olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,386
Üyeler
190,562
Son üye
Cid Kagenou
Geri