Neler Yeni

Yardım Köyde altyapı yok ne yapabiliriz?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Selamlar,
Köye internet bağlatacağız fakat evi sorgulattığım zaman altyapının olmadığını söylüyor. Köydeki bazı evlerde internet var 16-44 mbps arası değişiyor o evlerinde. Bizde eve internet bağlatmak istiyoruz bunun için ne yapmamız lazım, Millenicom düşünüyoruz orayada taahhüt olmaması için Millenicom bunu yapabilir mi?

Techno08

80+ Gold
Türk Telekom’u arayıp talepte bulunabilirsiniz ama bu işler uzun sürüyor diye biliyorum ne kadar doğru bilemem.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Eskiden kaldığım yerde de böyle sıkıntı yaşamıştım. Evimize yakın bir direkten kablo çekmişlerdi evimize, 20metre kadar galiba. Ekstra ücret almamışlardı. (Turk Telekom)

Edit: Yaklaşık 1 hafta içinde halletmişlerdi

Techno08

80+ Gold
Ev telefonu var, altyapı çekerlerse ekstra para alırlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler, ekstra para alırlar mı bunun için?

onu tam bilemiyorum hocam. Ücret almıyorlar diye hatırlıyorum ama bir arayıp sorun isterseniz. Türkiye’de ki tüm internet servis sağlayıcıları türk Telekom altyapısını kullandığı için Türk Telekomla muhattap olacaksınız. Altyapı getirdikleri zamanda millenicom’a geçersiniz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,209
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şehir merkezine bile yıllardır altyapı getirmedikleri yerler var, ne yapacaklarını kestirmek zor. 10-20 haneli köylere fiber çektikleri oluyor çözemedim ben.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onu tam bilemiyorum hocam. Ücret almıyorlar diye hatırlıyorum ama bir arayıp sorun isterseniz. Türkiye’de ki tüm internet servis sağlayıcıları türk Telekom altyapısını kullandığı için Türk Telekomla muhattap olacaksınız. Altyapı getirdikleri zamanda millenicom’a geçersiniz.
Önce Türk Telekom'a eve altyapı çektirmek istediğimizi söyleyeceğim orada işlemleri yapıp Millenicom'a bağlantı içinde konuşacağım değil mi?

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
Türk Telekom çözüm değilse uzay net ti sanırım. Biraz tuzlu.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Şehir merkezine bile yıllardır altyapı getirmedikleri yerler var, ne yapacaklarını kestirmek zor. 10-20 haneli köylere fiber çektikleri oluyor çözemedim ben.
Bende onu diyecektim hocam çoğu şehir içinde olmayan altyapı köydeki bazı evlerde var.

unknown.png

Techno08

80+ Gold
Önce Türk Telekom'a eve altyapı çektirmek istediğimizi söyleyeceğim orada işlemleri yapıp Millenicom'a bağlantı içinde konuşacağım değil mi?

altyapıyı getirtin sonra millenicomla iletişime geçersiniz aynen. Benim arkadaşımda İstanbul’da aynı şeyi yapacak Ama 4 aydır falan bekliyor, uzun sürüyor bu işler ama açıkçası değiyor da.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
altyapıyı getirtin sonra millenicomla iletişime geçersiniz aynen. Benim arkadaşımda İstanbul’da aynı şeyi yapacak Ama 4 aydır falan bekliyor, uzun sürüyor bu işler ama açıkçası değiyor da.
Bakalım hocam, burada internet altyapısı var heralde ekstra fazladan çekmeyecekleri için kısa sürebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,509
Üyeler
163,668
Son üye
buraqwj
Top Bottom