Neler Yeni

KPSS çalışma programı.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
KPSS çalışacağım ama plan yapmak da zorlanıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bende çalışıyorum. İstediğim konuyu istediğim zaman çalışıyorum bir plan yapmıyorum. Plan yapınca maks 1 hafta uyacağımı biliyorum ve de robot değilim planı tam yapamam. O yüzden sende bence kafanda kabaca bir plan kurup çalışabilirsin.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende çalışıyorum. İstediğim konuyu istediğim zaman çalışıyorum bir plan yapmıyorum. Plan yapınca maks 1 hafta uyacağımı biliyorum ve de robot değilim planı tam yapamam. O yüzden sende bence kafanda kabaca bir plan kurup çalışabilirsin.
O şekilde denedim başarılı olamadım. Disiplinli bir şekilde plana uyarak çalışmak istiyorum.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
her gün çalışmak gerek. çalışma duygusunu alabilmek için. anlayarak çalışın 3 saat çalışın yeter. arada gezme dizi film etkinlikleri olsun. ancak dikkat dağıtan şeyler olmaması gerek

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her gün çalışmak gerek. çalışma duygusunu alabilmek için. anlayarak çalışın 3 saat çalışın yeter. arada gezme dizi film etkinlikleri olsun. ancak dikkat dağıtan şeyler olmaması gerek
Hocam çalışma saatinde herhangi bir problemim yok. Çalışmaktan da sıkılmıyorum. Sadece plan yapamıyorum. Hangi günler hangi dersleri çalışmalıyım, hangi konuları çalışmalıyım, dersleri tek tek bitirerek mi gitmeliyim yoksa karışık bir şekilde mi çalışmalıyım onu soruyorum. Günde en az 3 saat çalışırım zaten sıkılmam da.

Top Bottom