KPSS Önlisans Nasıl becerilir

Claw's

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
820
Dostlar 1 aya kpss'ye gireceğim. Matematik yok. Türkçe fena değil. Coğrofya, Tarih, Vatandaşlık sıkıntı değil birkaç video ile hallederim.

Bana ne öneririsiniz? Günlük kaç saat çalışıyım? Çalışma tekniğim programım nasıl olsun?

Kpss den iyi sonuç alan veya benim gibi bu kpss yi becermek isteyenler yazsın.

sınav nasıl geçti?

sınav nasıl geçti?
😄 Helal olsun unutmamışsın.

Başıma çok talihsiz bir şey geldi.
Tüm sınavı yaptım. Kodlamayı son 20 dakikaya bıraktım. Türkçe, matematik ve genel kültürün ilk 40 sorusunu isaretledim. Genel kültürün son 20 sorusunu isaretliyemedim, yetişmedi.
Zamani iyi yönetemedim.
O son 20 soruda da 10 netim vardı. 10 netim havaya gitti 😔

😄 Helal olsun unutmamışsın.

Başıma çok talihsiz bir şey geldi.
Tüm sınavı yaptım. Kodlamayı son 20 dakikaya bıraktım. Türkçe, matematik ve genel kültürün ilk 40 sorusunu isaretledim. Genel kültürün son 20 sorusunu isaretliyemedim, yetişmedi.
Zamani iyi yönetemedim.
O son 20 soruda da 10 netim vardı. 10 netim havaya gitti 😔
Kodlama sona mı bırakılır hayatında resmi olsun deneme olsun sınava girmedin mi sen hiç

Kodlama sona mı bırakılır hayatında resmi olsun deneme olsun sınava girmedin mi sen hiç
En son sınavıma 3 yıl önce girdim. Ben önce soruları yapar sonra optiğe geçirirken kontrol ederek geçiririm.
Nasıl olduysa dakikalar su gibi geçti anlayamadım.

En son sınavıma 3 yıl önce girdim. Ben önce soruları yapar sonra optiğe geçirirken kontrol ederek geçiririm.
Nasıl olduysa dakikalar su gibi geçti anlayamadım.
Yanlış bişey bu böyle yapma artık sınava girer misin bilmiyorum ama en iyi yöntem soruyu yaptıktan sonra optiğe geçirmektir. İllaha yok biriktirecem diyorsan bir sayfayı çözdükten sonra işaretle, aksi takdirde süre kaybı olur.

Yanlış bişey bu böyle yapma artık sınava girer misin bilmiyorum ama en iyi yöntem soruyu yaptıktan sonra optiğe geçirmektir. İllaha yok biriktirecem diyorsan bir sayfayı çözdükten sonra işaretle, aksi takdirde süre kaybı olur.
Acı bir tecrübeyle öğrendim.

Geri