Neler Yeni

Kpss ortaöğretim konusunda yardım

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Puan TürüKPSS PuanıBaşarı SırasıAday Sayısı
SINAV PUANI VE BAŞARI SIRASI
KPSSP9487,483385.150912.397
Arkadaşlar durum ve sıralama bu nitelikli anadolu lisesi mezunuyum şu anda da hacettepe öğrencisiyim aynı zamanda çalışıp para da kazanmak istiyorum çünkü 20 yaşına gireceğim kendimi yük gibi hissetmeye başladım.
Başvurabileceğim bildiğiniz bir şeyler var mı bakıyorum hepsi üniversite mezunu istiyor. Tamam üni mezunu da olacağız da bu süreçte iş de lazım :D Migros gibi sağlam firmalar da part time çalışan istemiyoruz diyorlar. Def**to gibi sömürgeci firmalar da eziyet edip hak ettiğinizi vermiyor. Ben de memur olayım dedim düz memur alımı bakıyorum çoğu lisans önlisansla alıyor.

JSezar

80+ Silver
Hiç bir şartı sağlamıyor lise mezunları,o zaman bizi neden sınava soktuklarını merak ediyorum

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir şartı sağlamıyor lise mezunları,o zaman bizi neden sınava soktuklarını merak ediyorum
harbiden ya şaka gibi boşu boşuna para yatırdık gittik bir günümüz çöp oldu sınava da ebesinin nikahına verdiler zaten böyle olacağını bilseydik keşke

JSezar

80+ Silver
harbiden ya şaka gibi boşu boşuna para yatırdık gittik bir günümüz çöp oldu sınava da ebesinin nikahına verdiler zaten böyle olacağını bilseydik keşke
beni babam zorla soktu:)

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom