kırmızışarapp
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence her yaşa uygun. Çizgi romana benziyor.Agalar bu arada bu kitap kaçıncı sınıflar için uygun
Bence her yaşa uygun. Çizgi romana benziyor.Agalar bu arada bu kitap kaçıncı sınıflar için uygun
Kardeşim 4e gidiyo kral şakiri de seviyo, ucuz diye düşünmeden aldım da meraktan bi sorayım dedim. Bi tane de aynı yaştaki kuzene mi alsam diye düşünüyorum.Bence her yaşa uygun. Çizgi romana benziyor.
Gayet güzel kitap. Kardeşimde 2 farklı kitabı var. Severek okumuştu zamanında.Kardeşim 4e gidiyo kral şakiri de seviyo, ucuz diye düşünmeden aldım da meraktan bi sorayım dedim. Bi tane de aynı yaştaki kuzene mi alsam diye düşünüyorum.
Neden sordun??? :ONecati peluş oyuncak veriyorlar mı yanında?
Lise 3. Sinifim yazilari nasildir okunur mu bife resim var mi icinde208 Sayfalık kocaman bir kitap. Kardeşimde olduğundan biliyorum. 13TL bedava valla. Kardeşinize vs. alabilirsiniz hediye olarak...
Kral Şakir 9 - Muhtişim Dedektifler! (Ciltli) : Varol Yaşaroğlu: Amazon.com.tr: Kitap
Kral Şakir 9 - Muhtişim Dedektifler! (Ciltli) : Varol Yaşaroğlu: Amazon.com.tr: Kitapwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Abi bak korkutuyorsun benihiç öylesine.
Alıntıyı görüntüle
Yazıalr güzel resimler var. Güzel ve fiyatına göre bedava. Ciltli olduğunu unutmayın. 13TL'ye ciltli kitap...Lise 3. Sinifim yazilari nasildir okunur mu bife resim var mi icinde
Çizgi filmin kitap hali .dUcuz bile olsa oğlumun bu saçmalıkları okumasını, görmesini istemezdim. Kişisel fikrimdir, alıntı yapıp tartışma çıkartmaya çalışmayın lütfen.
H.O XDEvet kardeşime aldım, hayır hayır kardeşime aldım.