Kramer Focus VT-211S vs SX Stratocaster

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
566
Gitarın HSS olması benim için iyi ama kalitesi ne kadar iyidir?
SX Strat SSS ama SX daha kaliteli gibi geliyor.
2 gitar arasında kalma sebebim hem daha soft rock hemde daha metal tarzı müzikleri çalmak istemem o yüzden HSS manyetikli bir gitar almak daha mantıklı geliyor ama kramer markasını daha önce duymamış olmak beni korkutuyor ve direk SX Strat alsam mı diye düşünüyorum.
Birde HH olan cort x100 gitar alsam clean tonda strata yakın tonlar alır mıyım?
Tavsiyeniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Kramer güvenilir ve köklü bir marka. O model de gayet iyi. HSS çok avantajlı bir dizilim.

Kramer güvenilir ve köklü bir marka. O model de gayet iyi. HSS çok avantajlı bir dizilim.
Hocam sizce cort x100 nasıldır clean tonları verebilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde kramerlerin renklerini çok beğenmiyorum bu fiyatlara (3000-3500) HSS olan kaliteli başka gitarlar var mıdır?

Hocam çok fazla soru sordum ama son bir soru daha sormak istiyorum bu fiyatlara 2.elden Ibanez grg170dx almak mantıklı mı? HSH manyetiktede hem sert hem yumuşak tonlar iyi olur mu? Birde ikinci elde 10yıl falan kullanılmış gitar almak herhangi bir sorum yaratır mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam sizce cort x100 nasıldır clean tonları verebilir mi?

Hocam birde kramerlerin renklerini çok beğenmiyorum bu fiyatlara (3000-3500) HSS olan kaliteli başka gitarlar var mıdır?

Hocam çok fazla soru sordum ama son bir soru daha sormak istiyorum bu fiyatlara 2.elden Ibanez grg170dx almak mantıklı mı? HSH manyetiktede hem sert hem yumuşak tonlar iyi olur mu? Birde ikinci elde 10yıl falan kullanılmış gitar almak herhangi bir sorum yaratır mı? Şimdiden çok teşekkürler.
HH olarak iyi bir giriş seviye gitardır, clean vermeye verir de SSS ya da SS'lerden farklı bir tonu olur. Çalmak istediğiniz tür seçimi belirler.

Eskiden Yamaha Pacifica'lar vardı ama eğonomi yüzünden artık o fiyata sanmıyorum bulunacağını.

Evet iyi olur. 10 yıl kenara mı atılmış yoksa vuruğu kırığı çok mu ona bakmak lazım. Temizse alınır. Millet 60-70 yapımı LP peşinde koşuyor.

HH olarak iyi bir giriş seviye gitardır, clean vermeye verir de SSS ya da SS'lerden farklı bir tonu olur. Çalmak istediğiniz tür seçimi belirler.

Eskiden Yamaha Pacifica'lar vardı ama eğonomi yüzünden artık o fiyata sanmıyorum bulunacağını.

Evet iyi olur. 10 yıl kenara mı atılmış yoksa vuruğu kırığı çok mu ona bakmak lazım. Temizse alınır. Millet 60-70 yapımı LP peşinde koşuyor.
Teşekkürler hocam son olarak sizce 12 yıllık temiz Ibanez grg170dx mi yoksa sıfır kramer focus vt-211s mi? İkisi de temiz ve dikkatli kullanımda uzun yıllar götür mü?

Teşekkürler hocam son olarak sizce 12 yıllık temiz Ibanez grg170dx mi yoksa sıfır kramer focus vt-211s mi? İkisi de temiz ve dikkatli kullanımda uzun yıllar götür mü?
Gitarda yeniyseniz ve çevrenizde anlayan biri yoksa 2. ele bulaşılmaz, sıfır Kramer alın kafanız rahat olsun.

Evet götürür, çocuğuna miras bile kalır😀 Gitarın ömrü ondan sıkıldığın ya da yetmemeye başladığı gün biter. Yoksa temiz kullanımla uzun ömürlü aletler.

Gitarda yeniyseniz ve çevrenizde anlayan biri yoksa 2. ele bulaşılmaz, sıfır Kramer alın kafanız rahat olsun.

Evet götürür, çocuğuna miras bile kalır😀 Gitarın ömrü ondan sıkıldığın ya da yetmemeye başladığı gün biter. Yoksa temiz kullanımla uzun ömürlü aletler.
Hocam SSS gitarlar dip gürültüsü yapıyor diyorlar acaba gerçekten rahatsız edici bir dip gürültüsü olur mu?

Teşekkürler hocam, peki 4 amfiden hangisini önerirsiniz.

Teşekkürler hocam, peki 4 amfiden hangisini önerirsiniz.
4 marka arasında tek duyduğum Blackstar. Onu öneririm ama sallamasyon tamamen. @Dontaçhi dostum güncele daha hakimdir.

Hocam gitar olarak bu 3 gitar arasında hangisini önerirsiniz?
Sx Strat sıfır (SSS)
Squier bullet strat temiz 5yıllık 2.el (HSS)
Cort G110 temiz 3 yıllık 2.el (HSS)
Hocam 2. ve 3.gitarın hss olması iyi ve temiz duruyorlar sizce 2.el bunlardan birini almak mı yoksa direk sıfır SX Strat almak mı?
Not: Renk seçeneklerini sevmediğim için kramer düşünmüyorum.

Geri