Neler Yeni

Kramponx sayfası güvenilir mi?

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Kramponx sayfasında bir sürü güzel ürün görüyorum ama Instagram sayfası olduğundan dolayı güvenemiyorum bazı başka Instagram sayfasından alanlar 3 ay sonra sıkıntı çıkıyor diyor önceden alışveriş yapan ya da başka bir yer önerebilicek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ztheniscafe
İnternetten almak yerine gidip spor mağazalarından al bence.

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
Kramponx sayfasında bir sürü güzel ürün görüyorum ama Instagram sayfası olduğundan dolayı güvenemiyorum bazı başka Instagram sayfasından alanlar 3 ay sonra sıkıntı çıkıyor diyor önceden alışveriş yapan ya da başka bir yer önerebilicek var mı?
Kramponx sayfası güvenilir ve ayakkabıyı yollarlar ancak kramponlar replika ve çabuk yırtlıyor. Ayağa çok vuruyor. Mümkünse. Ayağınıza deneyip krampon alın derim.Sonuçta futbolda ayağın kramponu kullanırken rahat olması çok önemli

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kramponx sayfası güvenilir ve ayakkabıyı yollarlar ancak kramponlar replika ve çabuk yırtlıyor. Ayağa çok vuruyor. Mümkünse. Ayağınıza deneyip krampon alın derim.Sonuçta futbolda ayağın kramponu kullanırken rahat olması çok önemli
Teşekkür ederim bazı yorumları da okudum ve Nike nın kendi mağazasından alıcam istediğim ürün olmazsa da kendilerinden getirmelerini istiyecem alacagım zaman da belli oldu 15 ocak ta alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,937
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom