Neler Yeni

Kreatin bozuk mu geldi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Merhaba arkadaşlar ProteinOceandan yeşil elma aromalı kreatin almıştım, 4 5 gün önce geldi ama hasta olduğum için şimdi kullanmak nasip oldu, içini açtıktan sonra değişik bir formda olduğunu gördüm, direk toz gibi değil yani, fotoğrafını koyucam sizce bozulmuş mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20221130_171247.jpg

Deterjan gibi bişey

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Merhaba arkadaşlar ProteinOceandan yeşil elma aromalı kreatin almıştım, 4 5 gün önce geldi ama hasta olduğum için şimdi kullanmak nasip oldu, içini açtıktan sonra değişik bir formda olduğunu gördüm, direk toz gibi değil yani, fotoğrafını koyucam sizce bozulmuş mudur ?

Alıntıyı görüntüle

Deterjan gibi bişey
Düz kreatin biraz topaklanma yapabilir aromalı olmasıda etki etmiştir muhtemelen
Lor peyniri gibi garip bir formda olabiliyorlar bazen bozulmamıştır
Görüntü olarak en tatmin edici kreatin micronized olan modeller ama onun dışında bir farkları yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz kreatin biraz topaklanma yapabilir aromalı olmasıda etki etmiştir muhtemelen
Lor peyniri gibi garip bir formda olabiliyorlar bazen bozulmamıştır
Görüntü olarak en tatmin edici kreatin micronized olan modeller ama onun dışında bir farkları yok
Anladım teşekkür ederim birde nerede saklamalıyım kreatini buzdolabına konulmamalıymış balkondaki dolaba koysam olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mustafa eyinovası
Oda sıcaklığında dursa bir problem yaşamazsın. Bende protein tozunu oda sıcaklığında saklıyorum ve sıkıntı yaşamıyorum.

Top Bottom