Ohyti
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Belli zaten 1 yıldır yaptığınıSpora gidip bir kaç ay spor yapan bazı insanlardan duyduğum tek cümle " Profesyonel olarak yaptım" gerçekten şu laftan gına geldi artık "dingilin biri" olarak nitelendirmişsin ve zaten rapor ettim uyarıyı almışsın. Demek ki burada haklılığımı kanıtlıyor bunu geçtim. Spora yeni başlamadım 1 yıldır devam ediyorum fakat "Profesyonel Sporcu" değilim bazılarının aksine
. Gittiğim yer merdiven altı spor salonu dahi olsa "değil" bu seni ne kadar ilgilendirir sonuçta spor yapmak istiyen insan her şekilde sporu hayatına katabilir kendine "Profesyonel olarak yaptım" diyen birisinin bu denli küçük mahalle spor salonlarını eleştirmesi çok komik gözüküyor. Youtube kanalları içinde şunu tekrardan belirteyim. İşini layıkıyla yapan insanlar vardır bir de sadece para ün için video atanlar vardır. Bkz. Kadir hoca , Harun1453. Örnek verebileceğim işini layıkıyla yapan insanlar. Zaten protein oceana iyi diyen bir bilgisiz insana bu kadar laf anlatmak içimi çok acıtıyor. Arkadaşa pt tut demişsin arkadaşın bütçesi kısıtlı diye belirtmiş. O yüzden felaket boş yapmaya devam ediyorsun yapma sen git insanları eleştirmeye çevreni eleştirmeye devam et umarım bir gün insan olmayı öğrenebilirsin <3