Neler Yeni

Kreatin ve protein tozu araştırma

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ERÇİN
şu an 14 yaşıundayım bayadıır spor yapıyorum çalıştıgım için sadece oglen yemeklerinde diyet yapamıyorum bunun için protein toZu ihtiyaç duyuyorum kreatinde sporda daha hızlı ve fazla kas kutlesi koymak için isitoyorum ancak babam karşı hiçbir şekilDe izin vermiyor protein tozunun ihtiyaç kadar kullandığımızda zararsız oldugunu biliğyorum bu 2 supplement için türk doktorlarından araştırma isitiyorum ben biraz baktım ancak bulamadım birde buraya danışayım dedim şimdiden teşekkür ederim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Rüveyda Akın
Kreatin alma kel kalma ihtimalin var genetik olarak yatkınsan

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Rüveyda Akın
Bununla bir bağlantılı araştırması yok
Kanda artan dht saç fokülleründen bağımsız
Araştırmaların olup olmaması beni ilgilendirmiyor pratikte deneyimleyen her kreatin kullanıcısı eğer genetik açıdan yatkınsa kel kalıyor kanka tonla örnek var gökalafın bile tepe kısmı açık artık kreatinden

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Araştırmaların olup olmaması beni ilgilendirmiyor pratikte deneyimleyen her kreatin kullanıcısı eğer genetik açıdan yatkınsa kel kalıyor kanka tonla örnek var gökalafın bile tepe kısmı açık artık kreatinden
Alafın saçının açılmasının kreatinden olduğunu sanmam.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
şu an 14 yaşıundayım bayadıır spor yapıyorum çalıştıgım için sadece oglen yemeklerinde diyet yapamıyorum bunun için protein toZu ihtiyaç duyuyorum kreatinde sporda daha hızlı ve fazla kas kutlesi koymak için isitoyorum ancak babam karşı hiçbir şekilDe izin vermiyor protein tozunun ihtiyaç kadar kullandığımızda zararsız oldugunu biliğyorum bu 2 supplement için türk doktorlarından araştırma isitiyorum ben biraz baktım ancak bulamadım birde buraya danışayım dedim şimdiden teşekkür ederim
Doktor yorumu arıyorsan buyur kanka.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Belki fikrimine katılmazsın ama bence yaşın küçük hiç öyle protein tozu falan ihtiyacın yok aşırı ağır kilo altınada girme ha illa güçlenmek istiyosan tekrarları arttır, calisthnics yap. Büyüdükçe ister istemez zaten güçleneceksin onu ağırlıkla destekle ha 17 18 yaşına gelirsin iyice kas yapmak istersin o zaman al.

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ERÇİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki fikrimine katılmazsın ama bence yaşın küçük hiç öyle protein tozu falan ihtiyacın yok aşırı ağır kilo altınada girme ha illa güçlenmek istiyosan tekrarları arttır, calisthnics yap. Büyüdükçe ister istemez zaten güçleneceksin onu ağırlıkla destekle ha 17 18 yaşına gelirsin iyice kas yapmak istersin o zaman al.
valla kral şu an yapmak isitoyrum ve dediğim gibi oglenleri diyet yiyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

babama atacağım bir araştırma lazım bunuda atabilirim eyvallah yinede

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,331
İsim
Hakan
Benı ilgilendirmiyor diye bi saçmalık yok
Bağlantılu olduğunu nereden biliyorsun

Ugrastıran tiplere baksana hocam
Ben makaleden araştırmadan anlamam diyor cahilliğiyle övünüyor

Son düzenleme:

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Benı ilgilendirmiyor diye bi saçmalık yok
Bağlantılu olduğunu nereden biliyorsun

Ugrastıran tiplere baksana hocam
Ben makaleden araştırmadan anlamam diyor cahilliğiyle övünüyor
Yani diyecek bir şey yok hocam. Her insta'da karşısına spor editi çıkan adam fikrini net bilgiymiş gibi karşısındaki bu konuda bilgisiz adama işlemeye çalışınca böyle oluyor. Umursamamak lazım.

Top Bottom