Neler Yeni

Kreatin ve protein tozu araştırma

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
14yaşındasın sen asla kullanma gaza gelme
Protein tozu aldığında hulk olmayacaksın o sadece takviye
Günde 4-5yumurta 3-4bardak süt lor peyniri vs yersen zaten onun yerine geçecektir
Ha kullanırım diyorsan yaşın küçük kreatin yan etki yapabilir belli olmaz
Gelişme çağında olduğun için de protein tozu yüzünü akneden görülmez hale getirebilir
Protein tozu akne mi yapıyormuş? İlk defa duyuyorum. 3 senedir bir sivilce çıkmadı bende. Muhtemelen kişiden kişiye değişiyor.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
dhtyi acarak yazınca dogru bi şey mi oluyor dedıgın benım dedıgım mı yalan oluyor kısaltılmış yazınca
dediğim kesin bir şey zaten kanda artan dht anlık artışlar olur dht ile sacı birnbirine baglaman icin sac folikülleri gibi uzun vaade artış olmalı
istediğim gibi yazarım boşuna iğneleyince eline bir şey geçmiyor çok övdüğünüz araştırmalarda dahil kesinlik kullanılmazken sizin hayır dökmez diyip üstelemeniz aşırı absürt kimse kreatin direkt saç döker demiyor bende zaten tetikleyebileceğini öne sürdüm eğer genetiğinde var ise DHT düzeylerini potansiyel olarak etkileyen faktörler bu süreci hızlandırır.

ek olarak bunu çevremde ve kendimde de hali hazırda deneyimledim kimsenin yapısı tamamen aynı değil buna karşılık olarak direkt araştırmaları benimsemek çokta doğru değil yanlış anlaşılmasın yalanladığım yok onda dökmemiştir bunda döker

Son düzenleme:

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,331
İsim
Hakan
istediğim gibi yazarım boşuna iğneleyince eline bir şey geçmiyor çok övdüğünüz araştırmalarda dahil kesinlik kullanılmazken sizin hayır dökmez diyip üstelemeniz aşırı absürt kimse kreatin direkt saç döker demiyor bende zaten tetikleyebileceğini öne sürdüm eğer genetiğinde var ise DHT düzeylerini potansiyel olarak etkileyen faktörler bu süreci hızlandırabilir.

ek olarak bunu çevremde ve kendimde de hali hazırda deneyimledim kimsenin yapısı tamamen aynı değil buna karşılık olarak direkt araştırmaları benimsemek çokta doğru değil yanlış anlaşılmasın yalanladığım yok onda dökmemiştir bunda döker
bi kısmı kesip alıntılayan sadece sensin

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Protein tozu akne mi yapıyormuş? İlk defa duyuyorum. 3 senedir bir sivilce çıkmadı bende. Muhtemelen kişiden kişiye değişiyor.
Herkeste çıkmaz ama %80falan birde bu çocuk ergenliğe giriyor

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ERÇİN
Sırtta sivilce var sac dökülmesi yasamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 2 aydır kullanıyorum sac dökülmesi yaşamadım sivilce başlamadan öncede vardı bir sey değişmedi
Ama. Ben konuda zararlarını sormamistim

Shix2x

80+ Bronze
Araştırmaların olup olmaması beni ilgilendirmiyor pratikte deneyimleyen her kreatin kullanıcısı eğer genetik açıdan yatkınsa kel kalıyor kanka tonla örnek var gökalafın bile tepe kısmı açık artık kreatinden
Aynen kreatinden🤣 gunde yaşın kadar ilac içiyor adam. Ne kadar boş insansın, nerede yanlis varsa sen oradasin.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
bi kısmı kesip alıntılayan sadece sensin
alıntı olduğunu söyleyip ilk google aramasıyla cevap yazan birinin böyle demesi trajikomik amacın adam akıllı bir şey savunmak olsaydı ikidir yazdığım şeyin dışı yerine içeriğine odaklanırdın dik kafalıkta kolay gelsin babaya selam söyle

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,331
İsim
Hakan
alıntı olduğunu söyleyip ilk google aramasıyla cevap yazan birinin böyle demesi trajikomik amacın adam akıllı bir şey savunmak olsaydı ikidir yazdığım şeyin dışı yerine içeriğine odaklanırdın dik kafalıkta kolay gelsin babaya selam söyle
googleın 500.sayfasında dht bırımı ıle alakalı bilgimi bulamazsın bile, içeriğin boş olduğu için odaklanıcak bir şeyin bile yok selam soyledım pederıme zaten her zaman şans yanında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom