bu zamanda kredi hobaaa
400k çekip araba aldık. Allah’a şükür ödüyoruz.
Son düzenleme:
bu zamanda kredi hobaaa
inanma ya yok öyle bir şey önceki çalışma hayatı iyiyse devamlı kullanıp borçlarını ödüyorsa olumlu oluyor çalışmaması burada engel değil çekebilir ama ne kadar orasını bilmiyorumben 3 4 bankaya sordum öyle demışlerdı
daha önce çalışmadıysa hiç verıyorlar mı yinede hocaminanma ya yok öyle bir şey önceki çalışma hayatı iyiyse devamlı kullanıp borçlarını ödüyorsa olumlu oluyor çalışmaması burada engel değil çekebilir ama ne kadar orasını bilmiyorum
kredi kartı verirler ama kredi işini bilmiyorumdaha önce çalışmadıysa hiç verıyorlar mı yinede hocam
saçma sapan sebelerden bankalara borçlanıyosunuz. banka size 1 verirse onun 10 katını alır. neyse riske girmek istiyosan sen bilirsin seçime doğru dolar vs. düşerse hepsi boşa giderasıl bu zamanda çekicen, taksitleri enflasyona göre uyarlamadıkları için ödemesi daha kolay oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ödemezsen geri almasını bilirler
Ziraatten çektim yıllardır yıllardır öyle kredi kartım da varHocam mantiksiz adam odemiyorum derse ne yapicaklar?
1 ay ödemezsen kat kat faiz koyarak 1 sene içinde onun 10 katı borcun olcakHocam mantiksiz adam odemiyorum derse ne yapicaklar?
Net çözüm yolu bu.hangikredi'nin uygulamasından ücretsiz bakılıyordu;
Hangi kredinin uygulaması çıkmış onu indirip HKAPP100 kodunu girerseniz ücretsiz kredi notunu öğrenebilirsiniz.
paramı biriktirip laptop almaya kalksam iki katı zamlanıyor nerdeyse hocam daha iyi bi planınız varsa buyrunsaçma sapan sebelerden bankalara borçlanıyosunuz. banka size 1 verirse onun 10 katını alır. neyse riske girmek istiyosan sen bilirsin seçime doğru dolar vs. düşerse hepsi boşa gider
öderken kaç öduyorsun ? faizi ile beraber ?200k çekip araba aldık.
hocam böyle bir durum söz konusu değilBir yerde calismadigin icin aktif gelirin olmasi gerekiyor
Valla o kadar bilgim yokta tahminimce 250-260dır yani ne kadar olabilirki.öderken kaç öduyorsun ? faizi ile beraber ?