Neler Yeni

Kredi geçmişi oluşturma hakkında

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
Benimde Maximiles Black kartım var şu anda İş Bankasında anlık olarak, öğrenci kartı varken tüm bankalar limitleri verirken iş bankası 2000 TL'ye sabitlemişti limitimi. Öğrenci kartını kapattıktan sonra 6 ay içinde limitimi anlık 150ye katladılar. Kartta hareket çok önemli dediğiniz gibi bakkaldan çikolata alışverişini bile karttan geçiyorum sırf gözüksün diye.
Ben de iki kart var, hem öğrenci kullanıyorum hem de klasik. Yeni bir firma açtım sgk girişlerim olsun ben de kartımı Maximiles yapacağım.

şahin doğan

80+ Platinum
Durumlar çok karışık. Kredi kartı kullanmayan biri olarak tek bir bankada 4K limitim vardı. Sigortam vs olmasına rağmen başka bir banka da kredi kartına başvurdum direkt red yedi. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra red veren banka arayıp kredi kartı kampanyamız var ister misiniz dedi direkt hayır dedim. Geçen günlerde de 4K limitimin olduğu banka bir anda limiti 50K ya yükseltti. Öğrencilere de vs max 5K ya kadar limit veriyorlar ama çoğunlukla vermiyorlar zaten normal durum.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Ben de iki kart var, hem öğrenci kullanıyorum hem de klasik. Yeni bir firma açtım sgk girişlerim olsun ben de kartımı Maximiles yapacağım.
Maximiles'i öldürüyorlar biraz eski avantajlarından eser yok. 2.8K aidat ödüyorum 2 senede kartın mil oranını 2-3 kat aşağı düşürdüler. Yine de mil kartı olması tercihen iyidir. Bence Maximum Platinum'u dene ya da Maximiles Select'i.

EsdeathSama

80+ Bronze
Bazen müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor. Bazen de şubedekiler saçmalayabiliyor. Benim mesela kartı alırken Troy olarak şubeden vermişlerdi. Kartımı MasterCard yapmak istediğimde kartın borçunu ödeyin kapatın yeni kart açın o şekilde yapabilirsiniz dediler. Ben İş bankası sitesinden başvurarak kartımı ücretsiz olarak değiştirmiştim.

Bankların şubelerini gezerek de bu konuyu öğrenebilirsin. Şubelerin kotaları oluyor kotayı tamamlayabilmek için önüne gelene bazen kart da verebiliyorlar. Çünkü şubelerde iş genel merkeze bağlı değil şube müdürüne bağlı (Aşırı büyük bir işlem değilse).

kuveyt türk e git. ön ödemeli kredi kartı iste önden 10 20k yatır ve sürekli kullan yatırdığın parayı bitirmeden sürekli çoğaltmaya zamanla kredi notun yükselir ve istediğin bankadan kredi kartı alabilirsin. En basit ve uygun yolu budur.
Teminatlı kredi kartı alacağım bankanın müşterisi olmama gerek var mı? Eğer bir zorunluluk varsa şubeye gitmeden hesap açmamı önerir misiniz çünkü şubede evrak işleri sıkıcı oluyor ve kağıt doldurmayı sevmiyorum :)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Durumlar çok karışık. Kredi kartı kullanmayan biri olarak tek bir bankada 4K limitim vardı. Sigortam vs olmasına rağmen başka bir banka da kredi kartına başvurdum direkt red yedi. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra red veren banka arayıp kredi kartı kampanyamız var ister misiniz dedi direkt hayır dedim. Geçen günlerde de 4K limitimin olduğu banka bir anda limiti 50K ya yükseltti. Öğrencilere de vs max 5K ya kadar limit veriyorlar ama çoğunlukla vermiyorlar zaten normal durum.
Bunların hepsinin sistemi olmasına rağmen bana rastgele tuşlara basıyorlarmış gibi hissettiriyorlar. Kredi kartımı Yapıkrediye taşımak istediğimde iş bankası limitlerimi aşağıya çekerek başvuru yaptım, vermediler limiti çalışanın bana kesinlikle gelir demesine rağmen. İş Bankası limitimi de tam geri alamadım. Kaybettiğim limitimle kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teminatlı kredi kartı alacağım bankanın müşterisi olmama gerek var mı? Eğer bir zorunluluk varsa şubeye gitmeden hesap açmamı önerir misiniz çünkü şubede evrak işleri sıkıcı oluyor ve kağıt doldurmayı sevmiyorum :)
Online olarak görüşme yaparak müşteri olabilirsin bir çoğuna. Genelde bankalarda kredi kartı açmak için şubeye gelmenizi istemiyorlar teminatlıda fark olacağını sanmam. Sadece gelir belgesi beyanı için şubeyi istiyorlar genelde.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
Ben kesinlikle gitmenizi öneriyorum, öbür türlü genel olarak reddediyorlar.

Maximiles'i öldürüyorlar biraz eski avantajlarından eser yok. 2.8K aidat ödüyorum 2 senede kartın mil oranını 2-3 kat aşağı düşürdüler. Yine de mil kartı olması tercihen iyidir. Bence Maximum Platinum'u dene ya da Maximiles Select'i.
O zaman denemeye değmez. Teşekkür ederim inceleyeceğim.

gavanoz

80+
hocam öğrencilere verilen yapı kredi play kart tarzı kartlardan almayı deneyin fakat yüksek bi limit vereceklerini düşünmüyorum. maaşlı bir iş arıyorlar öğrenci iken çok kez limitimi yükseltmeyi denedim fakat bi yere kadar veriyorlar o yüzden yapabilirseniz part time da olsa sigortalı bir işe girmenizi öneririm ve çalıştığınız yerde maaş için kart çıkartmaya gittiğinizde kredi kartı istediğinizi de söyleyin zaten onlarda prim sistemiyle olduğu için büyük ihtimalle verebileceği kadar yüksek limit verir diye düşünüyorum zaten aldıktan sonrada periyodik artışı açarsanız siz ödedikçe belli aralıklarla otomatik olarak yükselecektir

Pasha1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Keleş
Genelde en çok limit veren bankalar QNB ve TEB oluyor, bazı bankalar ise çok cimri. Gelirini düşük yazmana gerek yok salla gitsin etkisi aşırı düşük. 18 yaşına girdiğim gün yapı krediden kredi kartı aldım. Düzenli kullanım ödedim. 19 yaşındayken hiç çalışmadan ve fazla param olmadan 3 bankadan toplam 30 binden fazla limitim oldu. Yanı kısacası zamanla bir şekilde veriyorlar. Çok limit isteyen bankör banka seçmeli ve olabildiğince aktif kullanıp ödemeli.

gavanoz

80+
Genelde en çok limit veren bankalar QNB ve TEB oluyor, bazı bankalar ise çok cimri. Gelirini düşük yazmana gerek yok salla gitsin etkisi aşırı düşük. 18 yaşına girdiğim gün yapı krediden kredi kartı aldım. Düzenli kullanım ödedim. 19 yaşındayken hiç çalışmadan ve fazla param olmadan 3 bankadan toplam 30 binden fazla limitim oldu. Yanı kısacası zamanla bir şekilde veriyorlar. Çok limit isteyen bankör banka seçmeli ve olabildiğince aktif kullanıp ödemeli.
hocam önerdiğiniz bankalar 0 faiz 6 ay geri ödemeli 20-30k paraları verirken bile çok yüksek kredi notu isteyen bankalar 2-3 bankadan aldım fakat sadece bu iki banka vermedi. yani pek sanmıyorum

Pasha1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Keleş
hocam önerdiğiniz bankalar 0 faiz 6 ay geri ödemeli 20-30k paraları verirken bile çok yüksek kredi notu isteyen bankalar 2-3 bankadan aldım fakat sadece bu iki banka vermedi. yani pek sanmıyorum
Hocam evet krediyi zor veriyorlar Akbank da yine bunlar gibi az çok. Ama kart ve ek hesap gibi konularda da iyiler.

EsdeathSama

80+ Bronze
Bunların hepsinin sistemi olmasına rağmen bana rastgele tuşlara basıyorlarmış gibi hissettiriyorlar. Kredi kartımı Yapıkrediye taşımak istediğimde iş bankası limitlerimi aşağıya çekerek başvuru yaptım, vermediler limiti çalışanın bana kesinlikle gelir demesine rağmen. İş Bankası limitimi de tam geri alamadım. Kaybettiğim limitimle kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online olarak görüşme yaparak müşteri olabilirsin bir çoğuna. Genelde bankalarda kredi kartı açmak için şubeye gelmenizi istemiyorlar teminatlıda fark olacağını sanmam. Sadece gelir belgesi beyanı için şubeyi istiyorlar genelde.

Ben kesinlikle gitmenizi öneriyorum, öbür türlü genel olarak reddediyorlar.

O zaman denemeye değmez. Teşekkür ederim inceleyeceğim.
Yorumlarınız için teşekkürler, bugün garanti anahtar kart adı altında 2500tlik teminatlı kart aldım. Limiti ben seçemedim ama en azından bir yerden başladım diyorum :)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Yorumlarınız için teşekkürler, bugün garanti anahtar kart adı altında 2500tlik teminatlı kart aldım. Limiti ben seçemedim ama en azından bir yerden başladım diyorum :)
Hadi hayırlısı olsun, sürekli harcayıp harcayıp düzenli ödeyin ekstre kesildiğinde zamanla artacaktır 2500 limit zaten klasik bana da 2000 vermişlerdi.

EsdeathSama

80+ Bronze
Hadi hayırlısı olsun, sürekli harcayıp harcayıp düzenli ödeyin ekstre kesildiğinde zamanla artacaktır 2500 limit zaten klasik bana da 2000 vermişlerdi.
Teşekkürler, dediğiniz gibi artacaktır diye düşünüyorum. Bankaya gitmeden önce bloke koydurmak istediğim hesabıma 15.000tl para atmıştım ama sadece 1750sini alabileceklerini söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,438
Üyeler
167,842
Son üye
kancanali
Top Bottom