Neler Yeni

Kredi kartı gecikme faizi hakkında

ibrahimua

80+ Bronze
Arkadaslar benim 50k lık bi kartım var bundan 16.350 TL harcama yaptım ve son ödeme tarihi bugün. Ben de asgari tutar olan 6k yı ödedim kalan paranın üzerine ne kadar faiz işler 1 gün icin. Yarın da kalanı ödeyebilecegim hesap kesim tarihi yüzünden hep yasıyorum bunu 5 inde para geçiyor elime. Tahmini kaç para faiz cıkar 1 gün gecikince

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaslar benim 50k lık bi kartım var bundan 16.350 TL harcama yaptım ve son ödeme tarihi bugün. Ben de asgari tutar olan 6k yı ödedim kalan paranın üzerine ne kadar faiz işler 1 gün icin. Yarın da kalanı ödeyebilecegim hesap kesim tarihi yüzünden hep yasıyorum bunu 5 inde para geçiyor elime. Tahmini kaç para faiz cıkar 1 gün gecikince
Maximum 20tl gibi bir ücret çıkar günlük diye düşünüyorum.

yenigeldim

80+ Silver
hesap kesim tarihini değiştirsene arayıp. bir de yazıyor faiz oranı hesaplayabilirsin

ibrahimua

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hesap kesim tarihini değiştirsene arayıp. bir de yazıyor faiz oranı hesaplayabilirsin
Kartta baglı taksitler oldugu icin degistiremiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maximum 20tl gibi bir ücret çıkar günlük diye düşünüyorum.
Normalde öyle de şey yapıyorlar hesap kesim 25 inde olunca son ödemeyi gecirirsen 10 günlük faiz işliyorlar

yenigeldim

80+ Silver
Kartta baglı taksitler oldugu icin degistiremiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde öyle de şey yapıyorlar hesap kesim 25 inde olunca son ödemeyi gecirirsen 10 günlük faiz işliyorlar
asgaride öyle olmaması lazım. hiç ödemezsen gecikme + alışveirş faizi biniyor alışveriş gününü katarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,847
Üyeler
159,848
Son üye
by_muryum
Top Bottom