Neler Yeni

Kredi kartı izinsiz para çekimi

halitxct

80+ Silver
İyi günler herkese
1 hafta önce kredi kartimdan izinsiz roblox harcaması yapılmış başta kardeşim almıştır dedim önemsemedim bilgisayarda ara sıra oynadığı için ama oda ayda 1 oynar çekim yapıldığı sıradada ben vardım PC başında önemsemedim kartı İnternet alışverişne kapattım daha sonra bugün ablamın kredi kartından roblox alışverişi yapılmış ne alâka dedim anlamadım bugün onunda kartını internet alışverişne kapattım bu neden oluyor kartlarmı parlatılmış bilen varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden

şahin doğan

80+ Platinum
Sırasıyla sizin ve ablanızın olması garip. Kardeşin yapıyor veya kardeşin PC'ye virüs vs bulaştırdı.

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
İyi günler herkese
1 hafta önce kredi kartimdan izinsiz roblox harcaması yapılmış başta kardeşim almıştır dedim önemsemedim bilgisayarda ara sıra oynadığı için ama oda ayda 1 oynar çekim yapıldığı sıradada ben vardım PC başında önemsemedim kartı İnternet alışverişne kapattım daha sonra bugün ablamın kredi kartından roblox alışverişi yapılmış ne alâka dedim anlamadım bugün onunda kartını internet alışverişne kapattım bu neden oluyor kartlarmı parlatılmış bilen varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden
galiba kartlarınızın bilgileri çalındı bankayı arayıp yeni kart başvurusu yapmanız daha sağlıklı olacaktır

halitxct

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırasıyla sizin ve ablanızın olması garip. Kardeşin yapıyor veya kardeşin PC'ye virüs vs bulaştırdı.
Yapıldığı sırada PC başında değildi zaten çok nadir geçer pc başına bilgisayara ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

galiba kartlarınızın bilgileri çalındı bankayı arayıp yeni kart başvurusu yapmanız daha sağlıklı olacaktır
Önce benim sonra ablamın çalınması garip olmazmı başka bişey olmasın

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
İyi günler herkese
kardeşiniz virüs indirmiş tahminimce

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

halitxct

80+ Silver

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

halitxct

80+ Silver
Neden olabilir bilen varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Koray K.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanım
Kartı kapatmak yerine, bankanızın mobil uygulamasından yetkiler -izinler bölümünden kartı geçici kapatabilir sonra, eğer google play (android) kullanıcısı iseniz Kart bilgileriniz kayıtlı mı bakabilir, kayıtlı ise silip devam edebilirsiniz.

şahin doğan

80+ Platinum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İyi günler herkese
Ya virüsle gitti kartlar yada kardeşin telefondan yanlışıkla veya bilerek alışveriş yapıyor olabilir bu konuyu sor ve en kısa sürede böyle bir şey yoksa kartı kapattır.

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
Yapıldığı sırada PC başında değildi zaten çok nadir geçer pc başına bilgisayara ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce benim sonra ablamın çalınması garip olmazmı başka bişey olmasın
Evet muhtelemen kötü amaçlı bir yaxilim olabilir bilgisayarinizda PC nizi format atarsanız iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom