Neler Yeni

Kredi kartı limit artırma hk. (açıklamayı oku)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar qnb finansbank ve akbankta olmak üzere 1 enpara 1 qnb 1 axess gold kredi kartım var enpara ve qnb yi kapatmadan axess de limit artırımı yapamıyorum axess bana 2000tl limit tanımlamışken qnb ve enparada ortak 1500 limit olduğu için ve ben aidatsız kart kullandığım için çok fazla puan kasamıyorum hem aidatlı bir kartım varken onu kullanmak istiyorum ancak qnb finansbankta 6 taksitli 180 tl lik bir alışverişim var bu taksiti tek seferde ödeyebiliyor muyum ? ve sizce qnb finansbank mı daha iyi axess mi ?

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Arkadaşlar qnb finansbank ve akbankta olmak üzere 1 enpara 1 qnb 1 axess gold kredi kartım var enpara ve qnb yi kapatmadan axess de limit artırımı yapamıyorum axess bana 2000tl limit tanımlamışken qnb ve enparada ortak 1500 limit olduğu için ve ben aidatsız kart kullandığım için çok fazla puan kasamıyorum hem aidatlı bir kartım varken onu kullanmak istiyorum ancak qnb finansbankta 6 taksitli 180 TL lik bir alışverişim var bu taksiti tek seferde ödeyebiliyor muyum ? ve sizce qnb finansbank mı daha iyi axess mi ?
Taksitli alışverişini müşteri hizmetlerini arayarak kapama yapabiliyorsun ben daha önce garanti ve enpara ait hesaplarında taksit erken kapama yapmıştım. Yapman gereken erken kapama yapmak istediğin banka kartına bağlı olan normal hesabında işlem tutarı kadar bakiye bulundur ve müşteri hizmetlerini ara onlar senden onay alarak işlemi yapabiliyorlar.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
bendede önerilen 81k limit var ama 20kya bile yükseltilmiyo bankalar bi tuhaf

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
bende ziraat genç kart var, 37.500 limit var, burs kyk kredi veya burs alıyorsan limit arttırımı için başvurabilirsin.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende ziraat genç kart var, 37.500 limit var, burs kyk kredi veya burs alıyorsan limit arttırımı için başvurabilirsin.
Genç kartım var burs alıyorum ama kk olarak kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bankada kredi kartin var mi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kredi kartı limit arttırımı tamamen senin düzenli ödemene sigortana ve maaşına bağlı. Axessin o yazısına aldanma. Diğer bankalardaki kredi kartını kapatıp axesste o kadarlık daha bakiye arttırımı olacağı %100 değil. Arkadaşların dediği gibi önerilen kredi kartı bakiyelerine tıkladığında sana vermiyor çoğu o limiti.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,675
İsim
Lokman Doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
5 ay önce garanti üzerinden maaş ve kredi kartı verdiler. Limit arttırımı kartı ne kadar aktif kullandığınıza bağlı, borcunuzu ne kadar erken öderseniz müşteri puanınız o kadar artar. Yaptığınız alışverişlerde buna dahil mesela marketten alışveriş yapacaksın en kötü ekmek alacaksın bunu bile kredi kartından alman aktifliğini yükseltir. Birde maaşın hesabın varsa limiti ona göre yükseltiyorlar

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu

Önceden başka kredi kartlarım vardı ama şu an sadece ziraat var, düzenli olarak limit arttırma yaptım, haziran ayında limit 3000'di, limit arttırmaya başvurdukça arttı.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
mehmet ali oğuz
öğrenciyken işbankası kredikartı almıştım 500 tl limiti vardı düzenli ödüyordum şuanda bana sormadan limit arttırıyolar yapıkredi tam tersi isteyince arttırmıyor işbankası güzel

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Bunun cevabını ben de merak ediyorum öğrenirseniz bilgilendirir misiniz
Banka nakit hesabına o tutar kadar ücret yatırıp müşteri temsilcisini ararsanız hemen hallediyolarmis

5 ay önce garanti üzerinden maaş ve kredi kartı verdiler. Limit arttırımı kartı ne kadar aktif kullandığınıza bağlı, borcunuzu ne kadar erken öderseniz müşteri puanınız o kadar artar. Yaptığınız alışverişlerde buna dahil mesela marketten alışveriş yapacaksın en kötü ekmek alacaksın bunu bile kredi kartından alman aktifliğini yükseltir. Birde maaşın hesabın varsa limiti ona göre yükseltiyorlar
Sigortalı değilim yakında olucam Kuveytturk ten

Top Bottom