clayzn
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 541
- İsim
- yunusemre
Dostlar selam hemen konuya geceyım 2 farklı sıteden 2 urun aldım bankakarttan zıraat her neyse taksıtı secınce ıslemı reddedıyodu ıkısındede tek cekım kullandım ama taksıt yapsam daha ıyı olur sonradan taksıtlendırme dıye bır olay varmıs herkes kalkmıs kalkacak demıs forumlarda fakat zıraatte uygulamada var her neyse ama aldıgım urunler orda gozukmuyo ayrıca aldıgım urunler provızyonda yazıyo bu ne demek ?
ayrıca kredı kartımdan baska zaman alıcagım urunlerı nasıl taksıtle alabılırım uygulamada yardımcı olucak herhangı bırsey bulamadım sonradan taksıtlendırme harıc onuda su an kullanamıyorum provzyon her ne anlama gelıyorsa onun yuzunden
ayrıca kredı kartımdan baska zaman alıcagım urunlerı nasıl taksıtle alabılırım uygulamada yardımcı olucak herhangı bırsey bulamadım sonradan taksıtlendırme harıc onuda su an kullanamıyorum provzyon her ne anlama gelıyorsa onun yuzunden
Mesaj otomatik birleştirildi:
up beyler uppppDostlar selam hemen konuya geceyım 2 farklı sıteden 2 urun aldım bankakarttan zıraat her neyse taksıtı secınce ıslemı reddedıyodu ıkısındede tek cekım kullandım ama taksıt yapsam daha ıyı olur sonradan taksıtlendırme dıye bır olay varmıs herkes kalkmıs kalkacak demıs forumlarda fakat zıraatte uygulamada var her neyse ama aldıgım urunler orda gozukmuyo ayrıca aldıgım urunler provızyonda yazıyo bu ne demek ?
Son düzenleme: