Neler Yeni

kredi kartı taksitle alının ürünün iadesi nasıl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
hayır banka ilk önce hesaptan çeker taksit tutarini sonra iade eder
6 ay boyunca aylık 270 tl ödemesi var 1 tanesini ödedim 5 ay kaldı 5 ay boyunca benden 270 tl çekip sonra 270 tl geri mi vericek yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

1630 liraya neden 2. El aldın ki anlamadım sürekli indirime giriyor zaten 10 15 gün önce idefixten 1900 TL'ye aldım aynı kulaklığı
1300 tl ilan sahibinden payı ve taksit dahil 1600 oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
iade parası neden banka hesabınıza yatacak?
hocam bankacılık hakkında bişey bilmiyorum rica etsem tek tek nasıl oluyor açıklarmısınız şuan ben 1 aylık taksidini ödedim ürün iade sürecinde daha iade olmadı kargoda

hocam nalet olsun böyle işe bida kullanmam hesapta 270 tl bıraksam o her ay kendi halleder mi

WhoCares

80+ Gold
hocam bankacılık hakkında bişey bilmiyorum rica etsem tek tek nasıl oluyor açıklarmısınız şuan ben 1 aylık taksidini ödedim ürün iade sürecinde daha iade olmadı kargoda

hocam nalet olsun böyle işe bida kullanmam hesapta 270 TL bıraksam o her ay kendi halleder mi
taksitli alışverişlerde malesef böyle :kekw: siz garanti olsun diye 300 tl bırakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
öyle yapmaya düşündü isen neden taksitle alip boşuna faiz ödemeyi kabul ettin ki
reis valla bi b*k anlamadım çok saçma bi işmiş bida taksitle bişey almıcam
bilginzi varsa kısaca asgari falan ne oluyo bi öğretirmisiniz

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Berk

hocam nalet olsun böyle işe bida kullanmam hesapta 270 TL bıraksam o her ay kendi halleder mi
Dostum karışık bir durum yok. ilk taksidi ödediysen yine değişen bir şey olmayacak. her şey kredi kartın üzerinden gerçekleşecek.
Siz mobil bankacılık üzerinden kredi kart hesap hareketlerini takip edin olayı anlayacaksınız zaten.

WhoCares

80+ Gold
reis valla bi b*k anlamadım çok saçma bi işmiş bida taksitle bişey almıcam
bilginzi varsa kısaca asgari falan ne oluyo bi öğretirmisiniz
taksitli ürün alacaksanız vade farksız peşin fiyatina ürün satan yerlerden almak daha mantıklı yada satın almadan önce x firmanin ödeme seçeneklerindeki bankaların faiz ve taksit oranlarına bakıcaksınız basit yani öyle karmaşık değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
Dostum karışık bir durum yok. ilk taksidi ödediysen yine değişen bir şey olmayacak. her şey kredi kartın üzerinden gerçekleşecek.
Siz mobil bankacılık üzerinden kredi kart hesap hareketlerini takip edin olayı anlayacaksınız zaten.
ya hocam tam bi krealsınız anladım çok saolun her ay 30 tl ödicem şimdi anladım öncemli değil o
sizi çok uğraştırdım ama bi soru daha sorsam
o sizin örnekteki 266 tl benim vadesiz hesabıma yatıcak di mi sonra bende ordan kredi kartı borcu ödeme yerine girip ödicem

taksitli ürün alacaksanız vade farksız peşin fiyatina ürün satan yerlerden almak daha mantıklı yada satın almadan önce x firmanin ödeme seçeneklerindeki bankaların faiz ve taksit oranlarına bakıcaksınız basit yani öyle karmaşık değil
hocam daha önce sadece papara kullandım bilmiyom saolun

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Berk
ya hocam tam bi krealsınız anladım çok saolun her ay 30 TL ödicem şimdi anladım öncemli değil o
sizi çok uğraştırdım ama bi soru daha sorsam
o sizin örnekteki 266 TL benim vadesiz hesabıma yatıcak di mi sonra bende ordan kredi kartı borcu ödeme yerine girip ödicem

hocam daha önce sadece papara kullandım bilmiyom saolun
vadesiz hesabınıza yatmıcak direkt kredi kartınıza yatıcak iade edilecek para

En İyi Cevap
3
Bankayı arıyorsun, taksitli iade yaptım taksiti iptal edin diyorsun bu kadar para anında geliyor.

2 sayfada nasıl şu yazılmamış olabilir

Top Bottom