Neler Yeni

Kredi kartımı PTT sanırsam kaybetti

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar kartım 6 gündür dağıtımda 2 haftadır da PTT de olarak biliyorum yani ve Akbank evde olmadığını yazmış PTT den evde değilsin diyor 5 gündür evdeyim kargo firmalarını şikayet edebilcegimiz bir yer var mı?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Arkadaşlar kartım 6 gündür dağıtımda 2 haftadır da PTT de olarak biliyorum yani ve Akbank evde olmadığını yazmış PTT den evde değilsin diyor 5 gündür evdeyim kargo firmalarını şikayet edebilcegimiz bir yer var mı?
Gidip PTT nin dağıtım merkezinden kartını alabilirsin, şikayet etmek fayda sağlamıyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,700
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Akbank kartim 1.5 aydir gelmiyor kargoya bile verilmedi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
PTTnin sitesinde şikayet/öneri kısmı var. Oradaki bilgileri doldur. Gerekli işlemleri yapıyorlar. Birkaç defa şubeyi oradan şikayet ettim. Şu an gül gibi davranıyorlar.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,700
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Çip tedariğinde sıkıntı var. O yüzden kart basimlari aksıyor. İş bankasında çalışıyorum. 1. Ağızdan duymuş olun :)
Garantide cipsiz kart yolladi temazsizi yok o yüzden soylemistim

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
ptt nin malesef leş gibi bir sistemi oldugu için kargolar gelmiyor bende istanbul esenler bölgesindeyim ptt ile ne zaman kargo gelse 20 25 gün beklemek zorunda kalıyorum (20-25 gündede gelmiyor 20 gün zorla sıkıştırınca 25. gün gönderiyorlar :D) genelde beklememeyi tercih edip gidip bayrampaşa dagıtım merkezinden gidip kendim alıyorum yani gelme şansı yok boşa bekleme dagıtım merkezine gidip kargonu al ptt den kargo gelmez imkansız gibi bi şey evde dahi olsan geldik yoktunuz diyip geçiyorlar halbuki yola bile çıkmıyor kargo prosedür geregi götürdük yoktular diyip çalışanı kurtarmak için gittik yoktular yazıyorlar bilgin olsun

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çip tedariğinde sıkıntı var. O yüzden kart basimlari aksıyor. İş bankasında çalışıyorum. 1. Ağızdan duymuş olun :)
Garantide cipsiz kart yolladi temazsizi yok o yüzden soylemistim
Şubeye gidip cikartsam nolur ? 3 haftadır evde bekliyorum gelcek diye sıkıntı olur mu sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

ptt nin malesef leş gibi bir sistemi oldugu için kargolar gelmiyor bende istanbul esenler bölgesindeyim ptt ile ne zaman kargo gelse 20 25 gün beklemek zorunda kalıyorum (20-25 gündede gelmiyor 20 gün zorla sıkıştırınca 25. gün gönderiyorlar :D) genelde beklememeyi tercih edip gidip bayrampaşa dagıtım merkezinden gidip kendim alıyorum yani gelme şansı yok boşa bekleme dagıtım merkezine gidip kargonu al ptt den kargo gelmez imkansız gibi bi şey evde dahi olsan geldik yoktunuz diyip geçiyorlar halbuki yola bile çıkmıyor kargo prosedür geregi götürdük yoktular diyip çalışanı kurtarmak için gittik yoktular yazıyorlar bilgin olsun
Kanka olay dağıtıma çıkarıldı ama eve bile uğramadan evde yokdun dendi birde bugün alahdkshs

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,725
İsim
Lokman Doğan
Bana da aynısı oldu dağıtıma çıkarmıyorlar bide evde yok diyorlar gidip şubeden almak lazım

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
Şubeye gidip cikartsam nolur ? 3 haftadır evde bekliyorum gelcek diye sıkıntı olur mu sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka olay dağıtıma çıkarıldı ama eve bile uğramadan evde yokdun dendi birde bugün alahdkshs

:D bende her kargoda yaşıyorum binanın kapısında oturup tüm gün sabahtan akşama kadar tuvalete bile gitmeyip bekledigim oldu ama geldik yoktunuz yazıyorlar :D boşa bekleme yanı hangi şubedeyse git al gelmez yani heleki istanbulda benim oturdugum ikametgahlardaysan

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,725
İsim
Lokman Doğan
Peki kartı direkt Akbank şubesinden çıkartma şansım var mi
Denizbank kartım 1 ay gelmedi kayıtlı şubesine gittim kadin bana dedi kargodaymis dedim 1 aydir mı öyle bakıştık sonra yeni bir kart verdi

Top Bottom