H Harmen 80+ Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alihan TAŞPINAR 7 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ilk defa kredi kartı kullanıyorum. Aklıma şey takıldı online pazardan kredi kartına vade farksız taksit yapınca bankaya faiziyle mi geri ödüyorum?
Merhaba arkadaşlar, ilk defa kredi kartı kullanıyorum. Aklıma şey takıldı online pazardan kredi kartına vade farksız taksit yapınca bankaya faiziyle mi geri ödüyorum?
EmilBreivik 80+ Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 254 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Emil Breivik 7 Ekim 2024 #2 Hayır. Faiz ödemeden direkt farksız geri ödüyorsunuz.
H Harmen 80+ Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alihan TAŞPINAR 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KuzeyTekinson yazmış: Hayır. Faiz ödemeden direkt farksız geri ödüyorsunuz. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim vakit ayırıp beni bilgilendirdiğiniz için
KuzeyTekinson yazmış: Hayır. Faiz ödemeden direkt farksız geri ödüyorsunuz. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim vakit ayırıp beni bilgilendirdiğiniz için
EmilBreivik 80+ Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 254 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Emil Breivik 7 Ekim 2024 #4 Harmen yazmış: Teşekkür ederim vakit ayırıp beni bilgilendirdiğiniz için Devamı için tıklayın... Rica ederim.
Harmen yazmış: Teşekkür ederim vakit ayırıp beni bilgilendirdiğiniz için Devamı için tıklayın... Rica ederim.