Neler Yeni

Yardım Kripto cüzdan ve para transferi hakkında bir kaç sorum var

lmornex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda şap
binance veya binance tr üzerinden usdt aktarımı yapılacakta bana binance tr üzerinden usdt cüzdan adresimi verdim tron(trc20) istediler fakat gönderim yaparken bu tip sette adres doğru değil diye uyarı verdi yollanmadı nasıl yapabilirim veya nerede hata yapmış olabilirim. Bilginiz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Serkan karakaya
Trc 20 ağında rahat transfer yapman icin önce usdt ni trona cevir. Ondan sonra tron olarak gönder nereye gönderiyorsan

Farex

80+ Silver
Eğer dolar olarak atacaklar ise binance globaldeki cüzdanının adresini vermelisin. binance tr çok bir şey yapılmıyor zaten.

lmornex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda şap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usdt yi tron ağıyla trc20 olarak gönderemezler ozaman değilmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Serkan karakaya
usdt yi tron ağıyla trc20 olarak gönderemezler ozaman değilmi
Trc 20 ağının nin usdt gonderdigini sanırım hatırlıyorum ama emin değilim. Cüzdan adresi kesin doğru olduğuna emin olun. Sorun devam ediyorsa usdtnizi trona çevirip öyle yollayın. Ben yıllardır trona çevirip gönderiyorum başka borsalara

lmornex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda şap
Trc 20 ağının nin usdt gonderdigini sanırım hatırlıyorum ama emin değilim. Cüzdan adresi kesin doğru olduğuna emin olun. Sorun devam ediyorsa usdtnizi trona çevirip öyle yollayın. Ben yıllardır trona çevirip gönderiyorum başka borsalara
karşı taraf bana usdt yollayacak
tron ağını yolla bana dedi usdt olarak yollayım dedi de binance tr üzerinden usdt yatırımdan tron ağındaki cüzdan adresimi attım yollayamadılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Serkan karakaya
karşı taraf bana usdt yollayacak
tron ağını yolla bana dedi usdt olarak yollayım dedi de binance tr üzerinden usdt yatırımdan tron ağındaki cüzdan adresimi attım yollayamadılar
Karşı taraf sana usdt yollamasin trona çevirip yollasinlar. Daha kolay. Hala atamiorlarsa bellimi onlarda bir sorun var demektir

lmornex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda şap
binance tr kaynaklı olabilir mi binance uygulamasında yaparım yarın deneyim yurt dışı olduğu için şuan deniyemiyorlar da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,893
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom