çok değil ya öğrenmelik 100 200 atacak gibiyim tbinance veya btc türk kullan. Merak ettim kaç yüz bin TL lik bitcoin alacaksın?
binance tr var birde global var herhalde hangisini kullanmalıyımBinance en kralı.
Knk yatırım tavsiyesi vermeyim sana vebal altında kalmak istemem ama 100 200 tl ni bitcoin de kar edemezsin. Bilinmedik gelecek vaad eden coinlere yönel. 463.000 TL 1 bitcoinçok değil ya öğrenmelik 100 200 atacak gibiyim t
Bilmiyorum onu araştırmanız veya aktif olarak kullanan kişilere sormanız gerekir.çok değil ya öğrenmelik 100 200 atacak gibiyim t
Mesaj otomatik birleştirildi:
binance tr var birde global var herhalde hangisini kullanmalıyım
zamanla oralara da yöneliriz şuan sadece denemek istiyorumKnk yatırım tavsiyesi vermeyim sana vebal altında kalmak istemem ama 100 200 TL ni bitcoin de kar edemezsin. Bilinmedik gelecek vaad eden coinlere yönel. 463.000 TL 1 bitcoin
teşekkür ederim reisAlış satış yapmayı öğrenmek istiyorsan BTCTÜRK ile başla olayı kavradıktan sonra BİNANCE geç.
Yüksek değerli coinler için yüksek miktarda yatırırsan iyi kar edersin.
BTC değeri 480.000 gibi olduğu için en az 10 bin yatırırsan anlarsın kar'ı
O yüzden altcoinlerden al onlar 2 3 katı yükseliyor
neden olmasın ki? bütün coinlerde yatırdığın oranda kazanıyorsun zaten. %10 artan coin senin yatırddığın parayı da %10 artırır. ha 100 tl ha 100000 tl.Knk yatırım tavsiyesi vermeyim sana vebal altında kalmak istemem ama 100 200 TL ni bitcoin de kar edemezsin. Bilinmedik gelecek vaad eden coinlere yönel. 463.000 TL 1 bitcoin
Trbinance hem 31 hazirana kadar komisyon almıyor hemde kullanması ve coin çeşitliliği daha fazla ytdMerhaba arkadaşlar ben bitcoin almak istiyorum ama bu işlerde yeniyim ne yapmamam gerektiğini bilmiyorum hangi siteleri kullanmalıyım yardımcı olursanız çok iyi olur
Binance kullanıyorum 1 haftadır uğraştım 9 TL kar ettim. Zengin olacağım ben.Merhaba arkadaşlar ben bitcoin almak istiyorum ama bu işlerde yeniyim ne yapmamam gerektiğini bilmiyorum hangi siteleri kullanmalıyım yardımcı olursanız çok iyi olur