Neler Yeni

Kripto para çakılışı ve ekran kartları

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
Arkadaşlar geçenler bütün kripto paralar dibi gördü ve halen düşüyorlar sizce yazın ekran kartları yada önümüzdeki bir kaç ay içinde ekran kartlarında bir fiyat değişikliği olurmu?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sanmıyorum öyle bir düşüş olacağını. Dolar kuru sabit.
Düşerse ikinci el piyasası düşer.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar geçenler bütün kripto paralar dibi gördü ve halen düşüyorlar sizce yazın ekran kartları yada önümüzdeki bir kaç ay içinde ekran kartlarında bir fiyat değişikliği olurmu?
Kripto paralar bugün düşer yarın yükselir kimse bilemez 1 ay sonra ne olacağını.

onr1818

80+ Bronze
ufak düşüşler oldu perakendeciler bunu son tüketiciye ne kadar yansıtır orasını zamanla görecegiz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yazın ETH miningin bitmesiyle ekran kartı fiyatlarında bir çöküş bekliyorum. Şuan için bir çöküş olmaz ama Aralık ayı kadar uçuk fiyatlar da görmeyiz.

mojo.27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Yıldız
en az 7 aydır takip ediyorum bende 3070 var mining yapıyorum arada sırada forumda ekran kartı fiyatlatının düşmesi ile alakalı başık açıyorsunuz 7 aydır hiç düşmedi düşeceğini de tahmin etmiyorum bu ülkede ekran kartı piyasasının düşmemesinin sebebi sadece mining değil ki bence kuru var stok var tamam mining var ama eth bitse başka bir şey kazarlar ekran kartı madenciliği tamamen biterse ucuzlar bence bu piyasa da ekran kartı zor bulunuyor hele hele tekelleşme içinde olan firmalar bence o ürünler ucuzlasa bile bize ucuza satmazlar ülkede herkes ne şekilde olursa olsun o ürünleri alıyor kullanıyor 6.6k aldığım 3070'i 20k şuan alıyorlar bence bu devirde ne alırsan al kardasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca eth bitecek eth ölecek eth 2 çıkacak gibi söylemlerde bulunan insanlara gram inanmıyorum alternatif çok adam eth bitmesiyle ekran kartı piyasasının çöküşünü bekliyorum diyor kanka kusura bakmada senin benim gibi mikro ölecekte ki kişilerin söylemleri ile olacak işler değil bunlar yedirmez bize bu piyasada ekran kartı falan

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
en az 7 aydır takip ediyorum bende 3070 var mining yapıyorum arada sırada forumda ekran kartı fiyatlatının düşmesi ile alakalı başık açıyorsunuz 7 aydır hiç düşmedi düşeceğini de tahmin etmiyorum bu ülkede ekran kartı piyasasının düşmemesinin sebebi sadece mining değil ki bence kuru var stok var tamam mining var ama eth bitse başka bir şey kazarlar ekran kartı madenciliği tamamen biterse ucuzlar bence bu piyasa da ekran kartı zor bulunuyor hele hele tekelleşme içinde olan firmalar bence o ürünler ucuzlasa bile bize ucuza satmazlar ülkede herkes ne şekilde olursa olsun o ürünleri alıyor kullanıyor 6.6k aldığım 3070'i 20k şuan alıyorlar bence bu devirde ne alırsan al kardasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca eth bitecek eth ölecek eth 2 çıkacak gibi söylemlerde bulunan insanlara gram inanmıyorum alternatif çok adam eth bitmesiyle ekran kartı piyasasının çöküşünü bekliyorum diyor kanka kusura bakmada senin benim gibi mikro ölecekte ki kişilerin söylemleri ile olacak işler değil bunlar yedirmez bize bu piyasada ekran kartı falan
Benim yapacağım yorumun birebir aynısını yazmışsınız elinize sağlık.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Mining bitmez. Daha az kar getirir ama bitmez. Örneğin SERO mining bakabilirsiniz. Adamlar şuanki ETH miningi kopyalamış sitelerinde bile yazıyor. ETH (pow+pos) mininginin kopyası olduğunu ve ETH mining bitince ona geçileceğini yazmış. Bunu SERO'nun kendi sitesinden indireceğiniz pdften görebilirsiniz. "With the advent of Ethereum – blockchain 2.0, the invention of smart contracts makes the blockchain technology accessible, and the Distributed Applications (DAPPs) based on the blockchain technology more feasible, allowing blockchain technology to be applicable to more industries." Sero_ENG_V1.1 pdfine bakabilirsiniz.

Top Bottom